Barbie: ‘Ik verdien amper aan tv-soap’

Samantha de Jong, bij het grote publiek bekend als Barbie, verdient nauwelijks aan haar tv-soaps op RTL 5. Dat vertelt de realityster in weekblad Story. De Jong wordt er naar eigen zeggen niet rijk van. “Natuurlijk heb ik veel aan de soap te danken, maar financieel ben ik er niet veel wijzer van geworden. Wat we nog wel doen, is het openen van winkels en ik ben geregeld in ons café. Dat zijn gewoon klussen die geld opleveren. Het is ons werk geworden“, legt de Oh Oh Cherso-ster uit.

Het lijkt erop dat producent Eyeworks en RTL 5 interesse hebben in een vervolg op hun tweede soap. “Als RTL met het verzoek komt voor een vervolg, dan weet ik niet wat ik zal antwoord. Daar moet ik goed over nadenken. Normaal kun je genieten van je kindje als het net geboren is, maar ik ben te snel aan het werk gegaan.”

De SGP overlaadde Barbie recent met kritiek, door te stellen dat ze de bevalling van haar baby heeft gebruikt om geld mee te verdienen. “Absurd om te veronderstellen dat we dat voor het geld hebben gedaan. We hebben er vrijwel niets aan verdiend.”

Het is ziek van mensen om te suggereren dat ik een kind heb gekregen voor de poen. Ik hou heel veel van mijn dochter. Ze is mijn meest dierbare bezit.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen