Barbie: ‘Ik verdien amper aan tv-soap’

Geplaatst op Mon 29 Oct 2012 om 11:46

Samantha de Jong, bij het grote publiek bekend als Barbie, verdient nauwelijks aan haar tv-soaps op RTL 5. Dat vertelt de realityster in weekblad Story. De Jong wordt er naar eigen zeggen niet rijk van. “Natuurlijk heb ik veel aan de soap te danken, maar financieel ben ik er niet veel wijzer van geworden. Wat we nog wel doen, is het openen van winkels en ik ben geregeld in ons café. Dat zijn gewoon klussen die geld opleveren. Het is ons werk geworden“, legt de Oh Oh Cherso-ster uit.

Het lijkt erop dat producent Eyeworks en RTL 5 interesse hebben in een vervolg op hun tweede soap. “Als RTL met het verzoek komt voor een vervolg, dan weet ik niet wat ik zal antwoord. Daar moet ik goed over nadenken. Normaal kun je genieten van je kindje als het net geboren is, maar ik ben te snel aan het werk gegaan.”

De SGP overlaadde Barbie recent met kritiek, door te stellen dat ze de bevalling van haar baby heeft gebruikt om geld mee te verdienen. “Absurd om te veronderstellen dat we dat voor het geld hebben gedaan. We hebben er vrijwel niets aan verdiend.”

Het is ziek van mensen om te suggereren dat ik een kind heb gekregen voor de poen. Ik hou heel veel van mijn dochter. Ze is mijn meest dierbare bezit.”
25 Reacties op “Barbie: ‘Ik verdien amper aan tv-soap’”


 1. Plato

  Dat soort “artiesten” worden helemaal uitgeknepen door EyeWorks en A Milion Faces en zodra de kijkers klaar zijn met de mensen komt er een nieuwe lading sukkels die voor een vakantie al hun rechten overdragen, tv, optredens, liedjes, allemaal voor EW en AMF. En teken je niet nemen ze wel een ander

 2. Plato

  “maar ik ben te snel aan het werk gegaan”

  Je hoeft alleen maar dom te zijn voor de camera

 3. Freek S

  Het domste volk van Nederland waar vele studenten in een deuk om kunnen liggen.

 4. Anonymous

  @PLATO
  AMF heeft niets met dit soort mensen te maken. Zij doen alleen de casting, niet het management van realitymensen.

 5. Yoran van der Kanaal

  Gewoon doen Bar, het publiek houdt van je.
  Wellicht dan wel wat meer geld vragen!
  Zonder jou is RTL niks.

 6. miranda

  god allemachtig wat is dat kind lelijk zeg!
  dat de makers van de barbiepoppetjes haar nog niet aangeklacht hebben,het is net zoiets als wanneer frans duyts zich KEN zou gaan noemen!

 7. APPELTJE-EITJE.

  Mooi, dat is dan heel goed nieuws.
  Stop maar met die soaps, houd je bezig met ander werk, waar je veel meer mee verdient, en laat ons voortaan met rust.

  Oooo, ik verheug me er al op….NOOIT MEER IETS HOREN OVER DIE HAGENEZEN…

 8. pietje

  Je begrijpt toch gewoon niet dat mensen voor een habbekrats aan zoiets meedoen, terwijl eyeworks er zeker een paar ton aan heeft verdiend.

 9. Nina

  Meedoen aan Oh oh Cherso voor een habbekrats, een eigen real life soap voor een habbekrats = jezelf voor heel Nederland voor schut zetten een paar jaar lang en er dan financieel nog niets aan over houden… Wedden dat het geld van de schnabbels ook zo op is…

  Barbie je kunt 2 dingen doen. Jezelf nog langer voor schut zetten door nog een soap en deelname aan sterren springen of STOPPEN!!!

 10. Jezus

  Ze zal er meer voor hebben gehad dan van de uitkering waar ze hiervoor van leefde en hierna van zal leven.

 11. Anonymous

  Even alles in perspectief:

  Ze heeft 4 maanden lang ruim 3000 netto per maand verdiend (p.p.)

  En let wel: Met HELEMAAL niets doen. Alleen een beetje grappig zijn op camera.

  Hoe bedoel je slapend je geld verdienen?

  Daarnaast doet ze 3/4 snabbels in de week á 2500 euro excl. fee. (3750 incl). Dus hoezo habbekrats?

 12. Tim

  Hoe weet jij dat ze 3000 netto per maand heeft gekregen??? Ik vind dat eigenlijk veel te veel!!!!!!!!

  In dat geval moet de titel zijn: Ik heb flink verdiend aan de soaps, maar alles is al weer op. (Huilie huilie)

 13. Anonymous

  Als vakkenvuller verdien je minder schat.

 14. Marc

  Kinderbescherming grijp in!!!!

 15. he?e.rlrlroggbfrbfuhfh

  ja marc dat helpt hier ook…

 16. Anonymous

  @Yoran van der Kanaal…Ik ben om 13.00 uur beginnen te lachen om jouw reactie en ben nu pas klaar…

 17. Lola

  Ik las ‘Ik verdien amper een tv-soap’

 18. Ome Frans

  Ik zou bijna medelijden met haar krijgen …

 19. pietje

  Barbie is eng

 20. vinn

  Barbie is de tv ster van rtl5. Zij scoort als de beste en dat alleen maar door een kijkje in haar leven te gunnen.
  Ik zou als ik haar was er lekker mee doorgaan en een stuk meer geld er voor vragen.

  Ik vind het heerlijke tv!

 21. jopie

  ze vragen ruim 1000 euro om een uurtje aanwezig te zijn , dus ze houden er echt wel wat aan over hoor.

  Maar wat ze er voor moeten doen… joost mag het weten, misschien een kunstje?

 22. Ivar

  In Scheveningen zijn ze liever Barbie en haar man kwijt , een normaal woord komt er niet uit hun mond . Gevloek en gevloek wordt er bij hun . In hun stam cafe maar zuipen . Als haar man nou eens wat harder werkt in zijn baan , dan hoeft Barbie niet zo te klagen over dat ze zo weinig verdiend

 23. Barbie

  Wat doen jullie lelijk over mij . Als ik in de kroeg ga zitten is dat mijn zaak en niet van jullie .

  GEGROET

 24. patat

  Blablablaaaa! Bedankt voor je reactie, nep-Barbie. :roll:

 25. Barbie

  Patat , kom dan vanavond een drankje halen , ik betaal voor je .
  Ik zie je in ” Bar Hallo ”

  tot vanavond

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.