Wendy van Dijk hoopt op Ring voor The Voice

Wendy van Dijk hoopt dat haar tv-show The Voice of Holland er dit jaar alsnog met de Gouden Televizier-Ring vandoor gaat. Dat vertelt de presentatrice aan VARAgids. Vorig jaar verloor The Voice van Voetbal International. “Dat die Ring vorig jaar niet naar The Voice ging was wel een enorme teleurstelling. Het geeft aan hoe onvoorspelbaar het is, ergens ook wel weer mooi. Met Hart in Aktie versloeg ik destijds seizoen 1 van Idols. Dat kon helemaal niet. Naar Idols keken ruim vijf miljoen mensen.” 

Idols had echter een groot nadeel. “Het werd niet uitgezonden toen er gestemd kon worden en Hart in Aktie wel. Zo ging dat nu eigenlijk ook met The Voice en Voetbal International.”

Net als Yvon Jaspers heeft Van Dijk vier Zilveren Televizier-Sterren gewonnen. “Het is heel fijn om er zo succesvol in te zijn geweest, omarmd te worden door het publiek, maar ik hoef niet per se te winnen. Die nominatie is wel belangrijk voor me. Als je daar zit, tel je mee. De kijker vindt je dùs nog steeds leuk.”

Maar in mijn eentje op dat podium staan vind ik eigenlijk best eng. Dus dan klap ik net zo lief heel hard voor Linda de Mol.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen