Reinout Oerlemans scoort in Brazilië

Foto: AVROReinout Oerlemans spint garen bij de groeiende middenklasse in Brazilië. Dat vertelt de directeur van productiehuis Eyeworks in Veronica Magazine. Brazilië is een echte groeimarkt. “We zitten ook in Brazilië, en dat is een prachtige markt om nu te zijn. Een paar jaar geleden had je daar hele arme én hele rijke mensen. Nu heb je daar een middenklasse en die mensen zijn ongelooflijk interessant voor de adverteerders. Televisie is een belangrijk instrument om die groep te bereiken“, zegt hij.

Oerlemans is trots op zijn positie daar. “Wij zijn er op het juiste moment aan de slag gegaan, we hebben daar een waanzinnig grote positie. We zitten in veel landen. In Spanje is het momenteel een moeilijke markt, dat voelen we echt wel. Maar in Spanje kan het wat minder gaan, als het in Brazilië dan maar goed gaat.

Alle buitenlandse vestigingen betekenen voor Oerlemans flink wat vlieguren. “Voordat Strictly Come Dancing van start ging, moest ik nog met Eyeworks naar onze bedrijven in Australië en Nieuw-Zeeland.”

Zijn vrouw Daniëlle zit niet klagend thuis. “Gezin en werk zijn goed te combineren zolang je er maar voor zorgt dat als je thuis bent, je er ook echt bent.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen