Gordon laat Gouden Televizier-Ring schieten

Foto: Nick van OrmondtGordon staakt de strijd om een Gouden Televizier-Ring voor zijn tv-show Hotter Than My Daughter. Dat heeft hij laten weten op Facebook. Het RTL 4-gezicht deed een oproep om op Hotter Than My Daughter te stemmen, maar er wordt niet geluisterd. “Zeg lieve mensen, op een oproep op Facebook om naar een kansloos feest te komen in een gehucht wat Haren heet reageren 25000 mensen, en op een oproep van mij uit het hart om voor mij en de Televizier-ring te stemmen reageert geen hond!

Hij baalt ervan. “Echt een giller dit. Vanmorgen had mijn programma gemiddeld een 6,8 na mijn oproep om te stemmen nog maar een 6,3! Hahahaha, en bedankt mensen! Ik kan bijna niet geloven dat er maar 55 stemmen binnen zijn gekomen voor mijn programma?

Ik geef het op, we laten de ring aan onze neus voorbij gaan en gunnen hem iemand anders!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen