Britt en Ymke wachten René van der Gijp op

Britt Dekker en Ymke Wieringa hebben René van der Gijp opgewacht op het Media Park in Hilversum. Dat vertelt Dekker op 3FM. Van der Gijp heeft forse kritiek geuit op het duo. “René van der Gijp had in een interview gezegd dat Ymke een tuinslang is en dat wij tachtig uur nodig hebben om op te nemen voor tien uur uitzending, en dat wij niets kunnen. Toen dachten we: hij heeft helemaal niets gezien van ons, waarom zeg je het niet in onze face?“, vertelt de realityster.

Daarop besloot het duo om de confrontatie aan te gaan. “Toen sprongen we gewoon voor zijn auto om hem aan te houden, en te vragen: waarom heb je dat gezegd? Hij zei: ‘Jullie zijn meiden waar ik mee in bad wil en jullie moeten geen talkshow hosten.’ Oké, dachten wij.”

Volgens Van der Gijp is het tweetal helemaal niet capabel om een talkshow te gaan presenteren. “Ymke en ik hebben dit ook niet zelf bedachten. Wij krijgen dit en vinden het cool. Waarom moet je dat afzeiken? Hij heeft nog niets gezien.”

Mogelijk doen ze de confrontatie op tv nog een keer over. “Hij zei: ‘Ik wil wel komen als jullie me vragen willen stellen.’ We zullen wel laten zien wat we kunnen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen