‘Boer Zoekt Vrouw bestemd voor psychisch gestoorden’

Emile Ratelband vindt het zeer zorgelijk dat er elke zondag miljoenen mensen afstemmen op de datingshow Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt de positiviteitsgoeroe aan weekblad Story. Ratelband vindt het programma van Yvon Jaspers van een bedenkelijk niveau. “Het is te gek voor woorden, dat miljoenen mensen naar zo’n afgrijselijk programma zitten te kijken! Het zegt genoeg over ons land en het niveau van de Nederlander. Dat zie je ook in de verkiezingsuitslag. Men is massaal de weg kwijt.

Eén keer heeft Ratelband afgestemd op de Nederland 1-reeks. “Toen ik per ongeluk een keer in het programma belandde, was ik ervan overtuigd dat het alleen bestemd was voor psychisch gestoorden. Maar Nederland kijkt massaal. Ik snap er helemaal niets van.”

Zelf was Ratelband recent te zien in Sterren Springen op Zaterdag van SBS 6.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen