Arie Boomsma past uiterlijk aan voor oudere kijkers

Arie Boomsma past zijn uiterlijk aan om tegemoet te komen aan de kritiek van kijkers van zijn programma Debat op 2. Dat vertelt de presentator in VARAgids. Boomsma’s uiterlijk zou te veel afleiden. “Ik krijg bij Debat op 2, dat toch een wat oudere doelgroep heeft, heel veel reacties op mijn uiterlijk. Ik zal komend seizoen een keer een pak dragen, maar dan zonder das. De vraag is steeds: in hoeverre kan ik de doelgroep tegemoet komen, zonder me te verloochenen?“, zo vertelt hij.

De modegrillen van Boomsma worden ook niet altijd gewaardeerd. “Ja. En ik zal ook het knoopje van mijn blouse iets minder ver naar boven dichtdoen, de kijkers begrijpen dat hooggeslotene niet en zullen dat ook nooit begrijpen.

Toch zal Boomsma niet rigoureus veranderen. “Het is niet dat ik met mijn uiterlijk wil provoceren, maar ik ga dan ook niet opeens mijn baard afscheren en mijn haar laten groeien. Mijn haar laat ik nog even niet groeien.

Daar ben ik ook kinderachtig in, hoor. Hoe meer mensen zeggen: ‘Ik vind je met haar leuker’, hoe langer ik het zo laat.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen