VARA ontkent stoppen Pauw & Witteman

Foto: VARAEr klopt niets van het gerucht dat Jeroen Pauw en Paul Witteman na het komend seizoen stoppen met hun praatprogramma Pauw & Witteman. Dat heeft een woordvoerster van de VARA woensdag laten weten. Het gerucht werd gelanceerd door Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds, maar is volgens de VARA ‘onzin’. Er is volgens haar helemaal niet gesproken over het stoppen van de late night-talkshow. “Het is volledig uit de duim gezogen“, aldus de zegsvrouw. 

Santegoeds beweert dat Matthijs van Nieuwkerk vanaf eind 2013 de plaats van Pauw & Witteman overneemt met een nieuw late night-programma.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen