SBS 6 vecht verder met vernieuwde maandag

Foto: SBSSBS 6 zet maandag weer een geheel nieuwe avondprogrammering neer. Na het grote succes van Sterren Springen op Zaterdag, hoopt de zender met Villa Morero en Wie Trouwt Mijn Zoon? opnieuw op klinkende cijfers. Het zijn twee van de vele nieuwe titels, die het tijd moeten keren bij de familiezender. Vooral Villa Morero is veelbesproken. Zelfs RTL 4-baas Erland Galjaard is er enthousiast over. “Dat had ik wel graag willen hebben“, gaf de zenderbaas toe in een interview. 

Villa Morero draait om Martin Morero en zijn Tante Cor, de twee personages uit de dramaserie Gooische Vrouwen. Elke week ontvangen zij bekende Nederlanders, die zij op hun eigen wijze interviewen. In de eerste aflevering zijn dat Lange Frans en Ireen Wüst.

Wie Trouwt Mijn Zoon? is afkomstig van RTL 4, dat na één seizoen genoeg had van het romantische programma. In de tv-serie zoeken vier moeders en een vader een partner voor hun zoon.

De zender trapt om 20.30 uur af met Villa Morero; daarna volgt Wie Trouwt Mijn Zoon. De titels nemen het op tegen sterke Nederland 1-shows als Memories, crimeseries op RTL 4 en nieuw Nederlands amusement op RTL 5.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen