Frits Wester: ‘Emile Roemer niet lekker in zijn vel’

Foto: RTLFrits Wester heeft het gevoel dat SP-voorman Emile Roemer niet goed uit de verf kwam tijdens het Premiersdebat. Dat vertelde de RTL 4-journalist maandag op Radio 538. Volgens de kijkers thuis was Roemer de verliezer van het tv-debat. “Vorige keer was Emile Roemer sterk in de debatten, omdat hij toen de nieuwe man was en met een grap en een grol heel ver kwam. Nu moest hij meer op de inhoud. Hij zat niet zo heel lekker in zijn vel, volgens mij“, analyseert Wester op de radio.

Wester heeft het idee dat Roemer ook niet altijd de moeite nam om precies antwoord te geven op de vraag. “Daar had ik soms wat moeite mee.

Diederik Samsom van PvdA kwam als winnaar uit de bus. “Diederik was natuurlijk de nieuwe man, the new kid on the block, waar Roemer vorige keer nieuw was. Ik denk dat Diederik Samson voor zijn eigen achterban goede zaken heeft gedaan.”

Na een groot tv-debat vinden er vaak verschuivingen plaats in de peilingen. “Daar ben ik heel benieuwd naar. Ik denk dat Diederik Samsom goede zaken gedaan heeft en volgens mij snoept hij er een paar af van de SP.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen