SBS 6-baas vreest voor Dokter Tinus

Remko van Westerloo, tv-baas bij SBS, vreest voor de kijkcijfers van de nieuwe dramaserie Dokter Tinus met in de hoofdrol Thom Hoffman. Dat laat hij dinsdag blijken in het AD. Dokter Tinus gaat woensdag in première op SBS 6, vlak voor De Lijf Show van Marc-Klein Essink. “Ik verwacht veel van De Lijf Show en Dokter Tinus. Al maak ik me over die laatste wel wat zorgen. Ja, de poster hangt in menig bushokje, maar er wordt nog te weinig over gepraat“, geeft de televisiebaas aan.

Van Westerloo hoopt nieuwe SBS-titels in de toekomst nog beter promoten via internet. “Ik wil meer doen met previews online. Dat hebben we gedaan met Villa Morero waardoor veel positieve reuring is ontstaan. Dat is nu belangrijk voor ons.

Het is hoe dan ook bij SBS 6 nog een kwestie van een lange adem hebben“, besluit hij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen