Patty Brard vergeeft Tatjana Simic

Foto: RTLPatty Brard noemde Tatjana Simic ‘geestesziek’ en liet weten ‘voor de rest van mijn leven’ geen contact meer met haar te willen, maar nu is ze bijgedraaid. Dat vertelt ze in weekblad Story. Brard heeft vergeven. “Ik heb Tatjana intussen allang vergeven dat ze zoveel lelijks over mij rondbazuinde en ronduit onbetrouwbaar was. Dat ze bij onze platenmaatschappij de boel glashard aan het bedonderen was. Ik dacht: Diva’s Draaien Door is en blijft een topprogramma.

De tv-persoonlijkheid wilde Diva’s Draaien Door niet ‘verknallen door onderlinge ruzies’. “Patricia Paay wil echter niets meer met Tatjana te maken hebben! Die is zó klaar met haar. Nou, dan maar niet – óók prima“, vertelt de televisiediva.

Ze ligt er niet wakker van. “Afgezien van het fet dat je bij de omroepen eigenlijk dood bent verklaard als je boven de veertig komt en ik zelfs al tegen de zestig loop, vind ik steeds meer dingen buiten het vak leuk. Daarom heb ik er ook geen probleem mee dat Diva’s Draaien Door door RTL 4 in de ijskast is gezet.

Misschien vinden we een andere leuke diva. En zo niet, dan niet.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen