Expeditie Robinson twijfelde over Ruud Feltkamp

De makers van Expeditie Robinson twijfelden aanvankelijk of zij acteur Ruud Feltkamp wel mee wilden laten doen aan het programma. Dat vertelt de acteur zelf in weekblad Weekend. Feltkamp mocht toch mee. “De programmaleiding had vooraf zo zijn twijfels over mijn deelname. Ze hebben namelijk het liefst mannen die ouder zijn dan 25, omdat jongere mannen vaak heimwee hebben of terug willen naar hun vriendinnetje. Nou, daar had ik dus echt geen last van“, vertelt hij.

Al op Schiphol bleek Feltkamp het goed met zijn medekandidaten te kunnen vinden. “Op Schiphol bleek dat ik het prima kon vinden met Lodewijk Hoekstra, de Eigen Huis en Tuin-tuinman. Met hem heb ik dan ook veel opgetrokken.

Maar ook de andere BN’ers vond Feltkamp leuk. “We hadden een hele leuke groep, ik heb me bijvoorbeeld suf gelachen om Paul Turner, die in de finale van The Voice of Holland stond. En Fajah Lourens is ook een heel bijzonder mens.

Hoe het afloopt mag ik niet zeggen, maar ik kan wel vertellen dat het geweldige televisie gaat worden. Ze zijn zelfs zo tevreden over deze serie dat ze hopen dat het een Televizier-Ring zal opleveren. Dat zegt wel genoeg.

Expeditie Robinson begint donderdagavond om 20.30 uur aan een nieuw seizoen op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen