Patty Brard toch in Sterren Springen op Zaterdag

Geplaatst op Tue 21 Aug 2012 om 9:46

Patty Brard blijft toch meedoen aan de spraakmakende show Sterren Springen op Zaterdag van presentator Gerard Joling. Dat heeft de presentatrice laten weten op Twitter. Brard riep vrijdag in Shownieuws dat ze het behoorlijk zat is met de voorbereidingen op het SBS 6-programma, omdat het schoonspringen voor de tv-diva behoorlijk pijnlijk is. Ze heeft de knoop nu doorgehakt. “Ok! Ik ben er bij zaterdag, maar of het een salto gaat worden, valt nog te bezien!“, zo laat ze weten. 

In Sterren Springen op Zaterdag probeert een hele rits bekende Nederlanders zo goed mogelijk te schoonspringen. Het programma is een van de nieuwe titels die SBS 6 uit het slop moet trekken.

De eerste aflevering is zaterdag te zien bij de familiezender.
16 Reacties op “Patty Brard toch in Sterren Springen op Zaterdag”


 1. Jeck

  Ik zei toch “geen bommetje” maar met zo’n conditie en fiuur valt niet veel te verwachten.

  O, ja ik ga dus niet kijken.

 2. mark

  tuurlijk doet ze mee, is toch alleen reclame…. maar wat ik van de show heb gezien moet ik wel lachen eigenlijk! ik ga kijken !

 3. Anonymous

  Oh leuk ik vind Patty super ,word lachen met haar.Ik ga kijken.

 4. Peter

  Je bent denk ik, en hoop ik ook, de enigste. Dit soort TV is echt uit. Strickly Come Dancing zal ongetwijfeld beter bekeken worden. Ze gaan dit over de hele avond uitsmeren op Nederland 1. Hebben ze toch nog wat geleerd van de commerciële.

 5. Ella

  Heb wel moeten lachen om dit berichtje.
  ‘Spraakmakende show’? ‘Bekende Nederlanders’? Nog even, en we worden wijsgemaakt dat heel Nederland aftelt, en in de ban is van dit gedrocht.
  Ik wens de liefhebbers veel plezier, maar een show waarin én Joling, én Brard, én Terror Jaap, én Emile Ratelband te zien zijn, trek ik niet…

 6. Sieneke

  @Peter
  – de enige
  – Strictly
  – commerciëlen

 7. Daan

  Allemaal promopraat.

 8. jeez

  Jammer dat MC meedoet met deze doorzichtige PR poging. Het was te verwachten dat dit bericht ging komen. “Patty stopt misschien” … “Patty blijft toch meedoen” my god!! Hoe dom denken ze dat we zijn. (nouja, de media zelf werkt er dus gretig aan mee)

 9. Peter

  Rumor around the brand noemen ze dit ook wel. Een hoop gelul, maar weinig wol.

 10. Sub-Zero

  Dit programma wordt zo slecht he!

  Typisch SBS pulp.

 11. BRAAK

  Die Bolle Brard met haar door Botox opgeblazen kop en spleetogen heeft natuurlijk geld nodig en is bereid werkelijk van alles te doen daarvoor. Johnny weet precies wie hij moet vragen. En volgens het principe beter een half ei dan een lege dop zijn er altijd wel BNers te vinden die aan de geelhonger liggen en van wellende naar de De Mol pijopen dansen voor een De Mol tarief en de enige die er echt geld aan verdient is natuurlijk, tataaaaa:!!!! John de Mol!!!!!!

 12. BRAAK

  pijpen dansen, correctie

 13. BRAAK

  ellende: correctie 2

 14. Bas

  Voor BRAAK geen bier meer

 15. BRAAK

  HIK

 16. BRAAK

  BURP

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.