Olga niet blij met vervroegen Nederland in Beweging

Foto: MAXOlga Commandeur vindt dat haar programma Nederland in Beweging nu wel heel erg vroeg wordt uitgezonden. Dat zei de sportieve Omroep MAX-presentatrice donderdag op Q-music. Doordat het vroegste NOS Journaal tegenwoordig een half uur eerder is, beginnen de gymnastieklessen van Commandeur nu al om 6.15 uur. “Ik hoorde het gisteren ook pas. Ik ben daar niet over geïnformeerd, dus ik ben eigenlijk stomverbaasd. Ik vind het zelf ook heel erg vroeg.” 

Het is voor bejaarden niet te doen om al zo vroeg op te staan, realiseert Commandeur zich. “We kregen al opmerkingen dat kwart voor zeven al erg vroeg was en kwart over zes helemaal, ja. Ik moet alle ins en outs daar nog over navragen, dus ik weet het nog niet.”

Commandeur gaat er gelijk achteraan. “Ik ga wel even informeren of het constant zo blijft of dat het een tijdelijke maatregel is. Ik ga er even achteraan en kijken wat we er aan kunnen doen.”

Een verdrietige kijker van Nederland in Beweging doet donderdag in De Telegraaf haar beklag. Ook seniorenorganisatie Unie KBO klaagt in de krant.

Omroep MAX laat weten dat de uitzending van 6.15 uur een herhaling is en dat de nieuwe afleveringen gewoon om 09.15 uur blijven staan. “Omdat de vroege uitzending een herhaling is, hebben we niets over het tijdstip te zeggen. Daar gaat de NPO over“, stelt MAX.

De uitzending van 09.15 uur is het belangrijkst, dan kijken de meeste mensen.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen