Nieuwe baas voor Nederland 2

Gijs van Beuzekom (54) is de nieuwe baas van Nederland 2. Hij volgt per 1 oktober Bart Römer op, die is benoemd tot directeur van de Nederlandse Film en Televisie Academie. Dat heeft de Publieke Omroep (NPO) woensdag gemeld. Van Beuzekom is momenteel manager televisie bij de NCRV, waar hij al sinds 1982 werkt. “Na jaren voor een omroep te hebben gewerkt, is het voor mij de uitdaging om samen Nederland 2 door deze moeilijke tijden te loodsen“, zo laat hij weten.

Gerard Timmer, directeur televisie NPO, is blij met de benoeming. “De ruime journalistieke ervaring van Gijs van Beuzekom zal van grote waarde zijn voor het bewaken en uitbouwen van een toekomstbestendig Nederland 2.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen