Jan Kooijman voelt zich verwant met Linda en Matthijs

Foto: RTLJan Kooijman voelt zich verwant met tv-sterren als Linda de Mol en Matthijs van Nieuwkerk. Dat blijkt uit een interview in Privé. Kooijman kreeg van een omroepdirecteur de kritische noot dat hij moeilijk te plaatsen is. “Ik dacht alleen maar: wat een compliment. Collega’s tegen wie ik opkijk, zoals Linda, Beau, Matthijs en Chantal, hebben dat namelijk ook. Die passen ook zowel bij RTL Boulevard als DWDD. Het zegt iets over wat ik in huis heb. Dat ik niet alleen maar een poppetje ben.”

De tv-persoonlijkheid kan zich de woorden van die ‘omroepbaas’ nog goed voor de geest halen. “Hij zei: ‘Weet je wat zo lastig is met jou? Je bent zo moeilijk te plaatsen. Ben je nou RTL, SBS of publieke omroep? Ben je nou danser, presentator of acteur? Wie is Jan Kooijman?’ Ik vind het een compliment.

Kooijman was vorige maand een week lang te zien als vervanger van Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen