Carlo en Irene halen Familiediner-kok naar RTL 4

Sandra Ysbrandy wordt de nieuwe kok van Carlo Boszhard en Irene Moors in hun tv-programma Life 4 You op RTL 4. Ze treedt in de voetsporen van Rudolph van Veen, die het te druk heeft met andere bezigheden. Dat heeft de tv-zender gemeld. Ysbrandy is al een bekend gezicht. Ze verzorgt het diner in de kijkcijferhit Het Familiediner van Bert van Leeuwen. “Ik werd gebeld of ik het leuk zou vinden om mee te werken. Ik rolde van de ene in de andere casting en met succes!“, zegt ze.

Er is nog een nieuw gezicht in Life 4 You. Musicalster Joey Ferre, bekend van onder meer Grease en Saturday Night Fever, is de nieuwe ‘vriend van de show’. “Joey zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt“, aldus RTL.

Life 4 You keert zondag terug op RTL 4 vanuit een vernieuwd decor.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen