‘AVRO weigert Sebastiaan Labrie’

Geplaatst op Thu 09 Aug 2012 om 14:12

Sebastiaan Labrie accepteerde de uitnodiging van producent Eyeworks om mee te dansen in Strictly Come Dancing, maar de zaterdagshow ging toch aan zijn neus voorbij. Dat vertelt zijn manager Raymond van der Velden aan weekblad Weekend. Labrie vindt het jammer. “Het dansprogramma wilden we wel met Sebastiaan doen, maar dat gaat niet door. Eyeworks had hem gevraagd en vond het te gek dat hij ja zei, maar de AVRO heeft er op het laatste moment ‘n stokje voor gestoken.

Frank Wisse, een andere sterrenmanager, denkt dat dat een smoesje is. “Ik weet wel hoe dat bij Eyeworks gaat. Ze zetten heel veel aanvragen uit, bijvoorbeeld vijftig, dan krijgen ze een aantal ja’s en dan gaan ze kijken wat het mooist past.”

Het kandidatenveld is belangrijk voor een dergelijke show. “Dan denken ze bijvoorbeeld: we hebben eigenlijk te veel jongens, we moeten meer meisjes hebben. En dan zeggen ze sommige jongens weer af. Dan zeggen ze dat dat aan de zender ligt ofzo, maar dat is natuurlijk onzin.”

Ze willen een zo sterk mogelijk deelnemersveld, en dat begrijp ik wel.

Arjan EderveenNaomi van As, Ria ValkSabine UitslagDanny FrogerJavier GuzmanStacey RookhuizenSylvana Simons en Mark van Eeuwen doen wel mee aan Strictly Come Dancing.

De show wordt gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij en begint op 25 augustus op Nederland 1.

 
21 Reacties op “‘AVRO weigert Sebastiaan Labrie’”


 1. Mark

  Wie?

 2. Markk

  Sebastiaan ipv Danny was niet zo slecht geweest.

 3. kampie

  sebastiaan La wie?

  Men daalt af naar de laagste categorie BNNers? Misschien kom ik ook wel in aanmerking als deejay van de plaatselijke kroeg

 4. Joost

  Nou ja, als Frank wisse de waarheid spreekt (opzich logische verklaring) dan zouden ze toch op z’n minst Danny Froger de deur hebben kunnen wijzen en Sebastiaan mee laten doen.

 5. Anonymous

  Ik denk dat Labrie meer op zijn CV heeft staan dan:

  Sabine Uitslag (nooit van gehoord?)
  Danny Froger (komt net kijken)
  Stacy Rookhuizen (deed alleen X Factor, voor de rest is ze rode loper verslaafd en heeft ze op der 16e een eigen platenlabel voor onbekende artiesten)
  Mark van Eeuwen (doet alleen GTST, heeft een rolletje in De Eetclub en kijkt voor de rest nie verder)

  dus wat mij betreft weer een programma met allerlei C artiesten

 6. MichaelDH

  @Anonymous

  Thu 09 Aug 2012 om 15:12

  Stacy Rookhuizen (deed alleen X Factor, voor de rest is ze rode loper verslaafd en heeft ze op der 16e een eigen platenlabel voor onbekende artiesten) Hahahahahahaha, helemaal mee eens!

 7. EVA

  @Anonymous, dat jij niet weet wie Sabine Uitslag is, ligt echt ( en je kan je echt gaan schamen ) aan jouw algemene ontwikkeling/kennis.

 8. Mediaman

  @ Eva, Bij de namen die nu meedoen is het eerder een kwestie van googlen en dan gaat het lampje branden. Owhja Sabine Uitslag, die doet iets met politiek. Owhja Danny Froger, dacht al dat ik de achternaam ergens van herkende. De vraag is echter, waar zijn de de grote namen? Hoeze doet Balkenende niet mee? Het zou enig zijn om hem te zien stuntelen op de dansvloer. Of hoezo doet de ”echte” Froger niet mee? De line up die ze nu hebben bestaat uit de B en C categorie die graag op tv willen. En zelfs een stuk of 2,3 uit de F categorie. Dat is niet best.

 9. Banaan

  Anonymous, googel deze mensen eens voordat je jezelf belachelijk maakt. Wat Uitslag en Rookhuizen betreft sla je de plank volledig mis.

 10. Angelo S

  Ik krijg Uitslag van het hele programma!

 11. J. Meijer

  De wie?

 12. Anonymous

  Veel uitzetten en beste cast kiezen. Whats new.

 13. Inge

  Heb haar inderdaad gegoogled, en was anonymous, was vergeten me naam erbij te zetten.

  Maar ik heb echt wel wat belangrijkers te doen en te onthouden dan alle leden van de politiek te onthouden. Sorrrrrrrrrry!

  En wat Ijskoningin Rookhuizen betreft: dat is echt wel iemand die er alles om doet om in de schijnwerpers te staan. Ik denk dat ze gewoon klaarkomt op der eigen foto elke week in Top of Flop van de Weekend

 14. Anonymous

  Het zal wel niet scoren,

  En dat ligt dus met namen indd aan de ‘bekende’ nederlanders en de presentatie: die overdreven Kim Lian doet dat! blegh!

 15. Everon Jackson Hooi

  De enigste leuke kandidaat die meedoet is mijn collega Mark van Eeuwen, de rest hadden ze beter kunnen opvullen met Angela Schijf, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Inge Schrama, Cas Jansen, Jimmy Geduld, Rick Engelkes, Isa Hoes en Lieke van Lexmond

 16. Everon Jackson Hooi

  en dan had ik het willen presenteren

 17. Vunzige Bertje

  @Inge

  Uitslag is niet zomaar een lid van de politiek, maar een van de weinige neukbare politica’s. Belangrijke info.

 18. EVA

  @ Mediaman;
  Aan de discussie of de namen groot genoeg zijn of welke letter ze krijgen qua status wil ik niet meedoen. Dat vind ik namelijk tamelijk oninteressant. Het kan mij namelijk niet zo veel schelen wie er wel of niet mee doen aan dit zoveelste dansprogramma…..

  Het ging mij er om dat je qua algemene ontwikkeling toch wel op de hoogte mag zijn wie Sabine Uitslag is.
  Maar zie antwoord van Inge, ze heeft het te druk om zich bezig te houden met de politiek ( is verder natuurlijk ook niet belangrijk wie de beslissingen voor jou/mij/ons maakt…..)

  En als je het dan even niet weet, google dan even zodat je niet onwetend overkomt en wel een zeer gepeperde mening achterlaat. Staat het niet zo dom.

 19. Anonymous

  die beslissingen die ze voor ons maken? hou toch op zeg, dat zijn hun eigen beslissingen. Ga me niet vertellen dat je het eens ben met de beslissingen van de politiek.

 20. kiele kiele

  Kijk, daar hebben we Anonymous, die nog dommer is dan Inge. Ja, het kan blijkbaar. “Ga me niet vertellen dat je het eens ben met de beslissingen van de politiek.” Wtf houdt dat in, “de beslissingen”? Typische generaliserende reactie van een ongenuanceerde klager. Nutteloos om mee in discussie te gaan.

 21. Annastisia von Beaverhouse

  O, weekend!!??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.