‘Veel media-aandacht voor Danny Froger’

Het gaat als een speer met de muzikale carrière van Danny Froger, de zoon van René Froger. Hij krijgt massaal aandacht op radio en televisie. Dat heeft zijn management woensdag laten weten. Froger wist volgens zijn management ‘vriend en vijand te verrassen’ met zijn eerste single Vandaag. “Ook op televisie was er veel aandacht voor Danny’s debuutsingle. Zo was hij onder andere uitgebreid te zien in programma’s als Life 4 You, Koffietijd, RTL Boulevard en SBS Shownieuws.

Het management begrijpt de vele aandacht wel. “Het is een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite waren gespaard zorgde voor een droomstart, fantastische airplay en hoge noteringen in de hitlijsten. In diverse lijsten stond het nummer zelfs enkele weken op de nummer 1 positie.”

De zomerplaat Harder is zijn tweede single. “Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip.”

Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.”

Het volledige album van Danny zal in het najaar van 2012 verschijnen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen