Gerard Joling maakt Sterren Springen voor SBS 6

Foto: Nick van OrmondtGerard Joling komt bij SBS 6 met een tv-show waarin bekende Nederlanders schoonpringen. Onder meer Kelly van der Veer en Patty Brard zijn al aan het trainen. Dat zei de zanger woensdag op Radio 538. Joling heeft er zin in. “Het programma heet Sterren Springen. Het begint eind augustus of in september. Dat is heel leuk. Het wordt opgenomen in het zwembad van Eindhoven. Er zijn zestien bekende Nederlanders die springen vanaf de Olympische toren, zoals dat heet.

De voorbereidingen zijn in volle gang. “Ik heb er gisteravond opgestaan. Zowel op acht meter, negen meter als tien meter. Dat is net de doodslag. Het is te gek. Het is te leuk. Ik heb gisteren verschrikkelijk gelachen.”

Wie er mee doen, is nog niet zeker. “Dat weet ik nog niet. Er zijn heel veel BN’ers die aan het trainen zijn. Die kijken of ze het wel aankunnen en durven. Het wil niet zeggen dat diegenen meedoen, maar Patty Brard is aan het trainen, Yuri van Gelder, onze grote vriendin Kelly en nog veel meer.”

Zelf waagt Joling zich ook aan een sprong. “Ik doe wel de opening. Ik spring zelf ook en daar heb ik ook heel hard voor getraind. Dat gaat ook goed.”

Het wordt een hilarisch programma. Ik heb er heel veel zin in.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen