De Slimste Mens schiet de lucht in

De dagelijkse quiz De Slimste Mens op Nederland 2 heeft flinke kijkerswinst geboekt. De tweede uitzendweek werd maandag geopend met ruim 1,3 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is de meest bekeken aflevering ooit voor de Nederlandse versie van het spelprogramma. Tijdens de seizoenen die bij Tien en RTL 4 te zien waren, kwam de spelshow nooit over de één miljoen kijkers heen. Nu lijkt De Slimste Mens zich te ontpoppen tot een zomerhit. 

De Slimste Mens bereikte vorige week al de hoogste regionen van de dagelijkse kijkcijfer top 25 met gemiddeld tussen de 600.000 en 700.000 kijkers.

Het programma is dagelijks om 20.25 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen