TROS zet Joan Franka opnieuw voor groot publiek

Geplaatst op vr 29 jun 2012 om 14:48

De TROS is haar vertrouwen in Songfestival-inzending Joan Franka niet verloren. De omroep laat Joan haar lied You and Me vrijdag nogmaals zingen voor een groot publiek, als ze optreedt in TROS Muziekfeest op het Plein. Dat heeft de omroep laten weten. Muziekfeest op het Plein, volgens de TROS het meest sfeervolle zomerprogramma van de Nederlandse televisie, keert terug voor een serie van drie afleveringen. De eerste daarvan presenteert Jan Smit vanuit Enschede.

Op de Oude Markt in Enschede maken naast Franka ook artiesten als Berget LewisDjango WagnerNick & Simon en Gordon LA The Voices hun opwachting. Bovendien zingt presentator Jan Smit een duet met Gerard Joling.

Muziekfeest op het Plein is om 21.30 uur te zien op Nederland 1.
14 Reacties op “TROS zet Joan Franka opnieuw voor groot publiek”


 1. Piet

  Groot publiek?
  Er zit een verschil van minimaal 99 miljoen kijkers tussen.

 2. Peter

  Ja en…..laat ‘r lekker zingen….

  Dat wederom Jan Smit naar voren wordt geschoven om een programma bij de TROS te presenteren vind ik veel vervelender.

 3. Ome Frans

  Het Songfestival in het klein. Rotzooi dus.

 4. M@rk-Bred@.

  Peter: Dat wederom Jan Smit naar voren wordt geschoven om een programma bij de TROS te presenteren vind ik veel vervelender:
  Hoezo wordt Jan Smit naar voren geschoven? Hij presenteert het “TROS Muziekfeest” al jaren! Hij was destijds de opvolger van Nance (die naar SBS vertrok)…

 5. Brulboei

  Wordt het niet eens tijd dat de TROS gaat fuseren met SBS? Zou denk ik voor beide gunstig kunnen uitpakken aangezien ze dezelfde doelgroep willen bereiken. En met alle respect hoor maar ‘Muziekfeest op het plein’ is nou niet echt een programma dat bij de Publieke Omroep hoort.

 6. dіаnа

  zo die gaat zich zelf weer voor tottum paal zetten !

 7. Paul

  dan zal jantje zijn oma vanavond ook wel weer voor het scherm zitten.Strak ervoor met de neus tegen het scherm aan.

 8. lichtpuntje

  Toch is dat het enige amusement programma wat we op de Nederlandse TV hebben.De “artiesten” vanavond niet onze smaak).

 9. Paul

  Marga Bult heeft hem rechtop in de wind staan..nou ja zeg,whhhaaaaaaaaaaaa

 10. Paul

  mij vragen ze niet om te zingen,het is altijd het zelfde zooitje gattenlikkers dat elkander in de kont mag kruipen ,de tros kruipers van mijn belastingcenten mooi weer spelen

 11. Paul

  twas geweldig tros babanen feest enschede,,,geen klagen van mijn kant,,het sumsum van holland,,,jannes echt gweldig,kep alle foto s van hem thuis hangen,zelfs aan de buitenkant van mijn huis hangen de foto s van hem.Hij zinkt altijd over zijn eigen naam,,,,ik ben jannes en jannes en nog eens een keer jannes.Je moet wel een heel dom dik mokkel zijn dat je van jannes.Trouwens lopen er ook Neushoorns in Enschede

 12. kijker

  die danseressen die daar zo achterlijk staan te dansen op de achtergrond, belachelijk gewoon, geen gezicht!!

 13. harry

  GOED GEDAAN TROS
  ZAG ER WEER HEEL GEZELLIG UIT

 14. M@rk-Bred@.

  Waarom hoort het ‘TROS Muziekfeest op het plein’ niet bij de Publieke Omroep? Bij de commerciële omroepen hebben ze alleen maar aandacht voor zg. talentenjacht en met eendagsvliegen!
  Het programma ‘Nederland Muziekland’ (de voorganger van het ‘TROS Muziekfeest’) was destijds ook bij het Publieke Veronica te zien.
  De Publieke Omroep dient programma’s te brengen die de commerciële omroepen NIET brengen en dat is dus het geval!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.