Simon Keizer moet niet denken aan reallifesoap

Geplaatst op za 30 jun 2012 om 13:39

Foto: Roland J ReindersSimon Keizer moet er niet aan denken om een reallifesoap op tv te hebben. Dat vertelt de zanger in weekblad Weekend. Keizer heeft ook nooit met zijn vrouw overlegd, of zij een cameraploeg over de vloer wenselijk vindt. “Ik wil dat niet. Het is niet gekomen tot het punt dat ik dat aan haar zou vragen. Het wordt eerst aan Nick en mij gevraagd en wij willen het niet. We zijn als muzikanten begonnen en inherent daaraan werden we beroemd. Wij wilden niet per se beroemd worden.

Zijn privéleven houdt Keizer graag geheim. “Onze familie heeft er nooit om gevraagd op tv te komen en ik vind het heel fijn om een rustig privéleven te hebben. Ik wil in de media alleen over mijn muziek praten, want dat vind ik belangrijk. Thuis is het dan fijn om te vragen: hoe was jouw dag en wat heb jij gedaan?

In het verleden werkte Keizer wel mee aan een reallifesoap. “We hebben in 2007, in het begin van onze carrière, een reallifesoap gemaakt omdat we onze carrière naar een hoger plan wilden tillen, dus lieten we alles zien.”

Ook in de roadsoap De Zomer Voorbij is zijn familie niet te zien. “Het is niet zo gek dat daar geen familieleden bij zijn, want die zijn daar niet, er wordt gefilmd op locatie. Ik zie dat ook niet als een reallifesoap, maar als een muziekprogramma van Jan, 3JS en ons, waarbij we gasten ontvangen en muziek maken.”
26 Reacties op “Simon Keizer moet niet denken aan reallifesoap”


 1. Irinne

  Het wachten is op de bijzonder grappige reactie “Wij ook niet!”

 2. Michael

  Nee die Simon is niet veel. Heb je hem gezien bij Van der Vorst ziet sterren? Alleen een klein hoekje mocht gefilmt worden. Belachelijk vind ik.

  Alleen oogsten bij de fans!

 3. jeroen

  lekker hapje hoor die simon, heb wel zin hem te zuigen

 4. MicheldeB

  Toch spreekt hij zichzelf een beetje tegen. Hij heeft dus wel in 2007 een reallife soap gebruikt om zijn carrière naar een hoger plan te tillen. Lees: om bekender te worden, zodat meer mensen naar hun muziek gaan luisteren. Hoewel het argument legitiem is, schuilt er toch een paradox in deze redenatie.

 5. Anoniem

  Dezejongens zijn te arrogaant voor worden, ik vind allebei onvriendelijk en ondankbaar, tot 3 jaar geleden stonde ze nog beken als de VRIENDEN VAN JAN SMIT en nu doen ze alsof ze wat betekenen, kom op zeg! Wees Jan smit dankbaar voor jullie succes en doe even normaal.

 6. Anoniem

  Deze jongens zijn te arrogaant voor worden, ik vind allebei onvriendelijk en ondankbaar, tot 3 jaar geleden stonde ze nog beken als de VRIENDEN VAN JAN SMIT en nu doen ze alsof ze wat betekenen, kom op zeg! Wees Jan smit dankbaar voor jullie succes en doe even normaal.

 7. Ome Frans

  Gelijk heeft hij. Zijn persoonlijk leven gaat niemand wat aan. Bovendien is er al genoeg van dat soort bagger op tv.

 8. johan d

  @Irinne: jij kan niet wachten blijkbaar en ligt nu al te soppen voor de buis..

 9. Stephanie

  Nou dames en heren, wat een onverwachts en interessant nieuwtje… Niet dus. Mij leek dit al duidelijk toen Simon slechts zijn woonkamer in beeld wilde hebben ;-)

 10. Irinne

  @johan d

  Nee hoor, deze jongen boeit mij totaal niet. Maar ik weet inmiddels wel wat voor voorspelbare grappen hier gemaakt worden en bij een titel als ‘X moet niet denken aan…’ komt er standaard een hilarische opmerking in de trant van ‘En wij niet niet aan jou’. En waarschijnlijk liggen er nog mensen om dubbel ook. Dat maakt het helemaal triest.

 11. Scooby

  Gelukkig, ik ook niet

 12. Irinne

  I rest my case…

 13. Harm

  Irene, pedante doos, jij hebt duidelijk een beurt npdig.

 14. Mark

  jeroen
  Sat 30 Jun 2012 om 14:08

  Aan die slappe paling?

 15. johan d

  @irinne: dat klopt. Lijk erop dat Mc express zulke koppen verzint om hits te verzamelen. Lijkt voetbalzone wel..

 16. Anoniem

  Irinne heeft wel redelijk gelijk met haar opmerking. Opmerkingen hier zijn nogal voorspelbaar door de meestal stomp-zinnige titel die wordt gekozen door MC. Het gemiddelde intellect hier is al blij de titel te kunnen lezen, de rest is dan teveel moeite (of gewoon niet haalbaar) en wordt overgeslagen om meteen een reactie, waar niemand om vraagt, te geven. Overigens is “de rest” van het artikel ook altijd grote onzin hier, twee citaten die geen enkel verband hebben met elkaar vormen de inhoud.

 17. 777

  Pfff, Anonymous en Johan D kruipen Irene in haar kưt.

 18. Arif

  Mooi want ik moet er ook niet aan denekn om zijn lelijke palingbek op tv te zien

 19. johan d

  777 en Arif:
  jullie zullen wel weer een topdag hebben met jullie stoere praatjes op internet.
  De verloedering van de maatschappij wordt altijd mooi in beeld gebracht op deze site.

 20. Dit vind ik.

  Wij moeten er ook niet aan denken Simon, dus dan is dat probleem al gauw verdwenen, hopelijk denken er alle Volendammers zo over, dat zou helemaal een feest zijn.

 21. Paul

  Doen jullie ook wel eens iets in het donker in de auto terug van een optreden,,,in de trant van,,,,elkanders stuur overnemen.

 22. Arif

  johan d had ik jou wat gevraagd opa?

 23. Spring485

  Er zijn echt van die mongols die op iedereen commentaar hebben! Laag niveau noem ik dat.

 24. TdF

  De term ‘mongol’ gebruiken getuigt daarentegen van hoog niveau?

 25. vinn

  Hij wilde niet persé beroemd worden, maar deed in 2007 wel een reallife show om zijn carriere naar een hoger leven te tillen… een beetje dubbel Simon

 26. Anoniem

  @ paul beetje seksueel gefrustreerd?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.