RTL 4’s Bachelor wil in Expeditie Robinson

Foto: RTLLars Vreugdenhil, bekend van de RTL 4-show De Bachelor, zou graag nog eens meedoen aan een tv-programma. Dat vertelt de vrijgezel aan weekblad Story. Vreugdenhil geniet van tv-opnames. “Ik heb weliswaar de liefde van mijn leven niet gevonden, maar ik heb beslist geen spijt dat ik heb meegedaan. Het was een schitterende ervaring. Maar ik zou het niet opnieuw doen. Meedoen aan een programma zie ik nog steeds best zitten, maar dan iets in de trant van Expeditie Robinson“, zegt hij.

Na De Bachelor heeft Vreugdenhil geen serieuze relatie gehad. “Gelukkig heb ik een leuk sociaal leven met veel goede vrienden. Ik zou het echter fantastisch vinden om een gezin te hebben, maar niet tegen elke prijs. Ik leg de lat nu eenmaal hoog.”

Ooit hoopt hij de ware tegen te komen. “Ik geloof heilig in een lot. Als iets voor mij is weggelegd, dan komt het vanzelf naar me toe. Dan loop ik op een dag de ware tegen het lijf. Voordat ik aan het programma meedeed, had ik evenmin veel relaties.”

Overigens heb ik geen contact meer met Karin, die ik koos uit de 25 dames. Nadat we besloten hadden dat het tussen ons niets zou worden, heb ik haar niet meer gezien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen