RTL 4’s Bachelor wil in Expeditie Robinson

Geplaatst op do 28 jun 2012 om 15:01

Foto: RTLLars Vreugdenhil, bekend van de RTL 4-show De Bachelor, zou graag nog eens meedoen aan een tv-programma. Dat vertelt de vrijgezel aan weekblad Story. Vreugdenhil geniet van tv-opnames. “Ik heb weliswaar de liefde van mijn leven niet gevonden, maar ik heb beslist geen spijt dat ik heb meegedaan. Het was een schitterende ervaring. Maar ik zou het niet opnieuw doen. Meedoen aan een programma zie ik nog steeds best zitten, maar dan iets in de trant van Expeditie Robinson“, zegt hij.

Na De Bachelor heeft Vreugdenhil geen serieuze relatie gehad. “Gelukkig heb ik een leuk sociaal leven met veel goede vrienden. Ik zou het echter fantastisch vinden om een gezin te hebben, maar niet tegen elke prijs. Ik leg de lat nu eenmaal hoog.”

Ooit hoopt hij de ware tegen te komen. “Ik geloof heilig in een lot. Als iets voor mij is weggelegd, dan komt het vanzelf naar me toe. Dan loop ik op een dag de ware tegen het lijf. Voordat ik aan het programma meedeed, had ik evenmin veel relaties.”

Overigens heb ik geen contact meer met Karin, die ik koos uit de 25 dames. Nadat we besloten hadden dat het tussen ons niets zou worden, heb ik haar niet meer gezien.
7 Reacties op “RTL 4’s Bachelor wil in Expeditie Robinson”


 1. Tim

  Is hij een beetje laat….programma wordt nu opgenomen in Maleisië!

 2. jeez

  ohmygod, the Joker

 3. Anoniem

  @ Jeez precies wat ik ook dacht….scary!!

 4. Huiskamer

  Lars wil daarna ook graag meedoen aan Lingo, Geheugentrainer, een rolletje in GTST en de TV makelaar (omdat hij zijn huis niet kan verkopen).
  Ik zou zo zeggen; neem contact op met Johan Vlemminks en gebruik iedere reden om in het nieuws te komen. Doe mee met de Feestpartij. Succes Lars.

 5. Lotus

  Enge vent.

 6. Lies

  @Huiskamer: Inderdaad, dat bedoel ik. Wat een gladjakker…

 7. Ineke

  He Lars dat kan jij wel willen maar de kijker zit er niet op te wachten om jou in jouw zwembroek op het strand te zien.
  Goh nog steeds niet aan de vrouw, hou komt dat nou?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.