René Pluijm vervangt Jessica Mendels in CampingLife

Geplaatst op za 30 jun 2012 om 11:36

Foto: Yvonne CopiniSander Janson krijgt komend najaar kok René Pluijm aan zijn zijde in het tv-programma CampingLife op RTL 4. Hij vervangt Jessica Mendels, die zwanger is en niet meer terugkeert in de tv-show. Dat heeft de zender laten weten. Janson is de enige presentator die er al vanaf het begin van CampingLife in 2002 bij is. Mendels was sinds 2008 zijn co-presentator. Van 2002 tot en met 2004 was dat Corine Boon en van 2004 tot en met 2008 was Marit van Bohemen in die rol te zien.

In het twaalfde seizoen, dat op 17 november in première gaat, gaan Janson en Pluijm op reis door Europa in hun zoektocht naar het ultieme vakantiegevoel op en rond de camping.

Ondertussen struint René als culinair expert stad en land af naar de lekkerste en meest verrassende streekproducten om aan het eind van de aflevering een heerlijke maaltijd te bereiden voor alle (camping)gasten“, aldus RTL.

Pluijm heeft zijn sporen als kok onder meer verdiend bij restaurants als Hotel Arena, De Hoefslag en Seinpost en was al eerder te zien in het RTL 4-programma Pluijm Op Pad.
29 Reacties op “René Pluijm vervangt Jessica Mendels in CampingLife”


 1. Anoniem

  ik vond Sander en Jessica het perfecte duo voor dit programma, snap deze keuze niet. Slechte beslissing van die stropdassen bij RTL!

 2. Anoniem

  Ze is zwanger en daarna wil ze natuurlijk voor haar kind zorgen.

 3. Ome Frans

  Belachelijk dat Jessica niet meer terug komt. Ik kijk niet meer.

 4. Martijn

  En Jessica was juist zo leuk….

 5. B

  Een verbetering kun je dit niet noemen , vond Sander en Jessica een goed duo. Hele foute beslissing. Pluijm is een aardige man hoor maar hij vind alles maar dan ook alles wat hij voorgeschoteld krijgt geweldig en nogmaals geweldig zo dat je er eng van word. Kon wel eens het einde van het programma Campinglive worden door de verander zucht en er moet overal iets in te koken zijn bij RTL of het er nu in past of niet.

 6. Jeroen

  @Anonymous dit was geen keuze vanuit haar..

  jammer, het programma was zo sterk door de chemie die het duo meestal had. Ik vind het koken niet het belangrijkste in het programma. Daarvoor kijk ik wel naar Life4you ofzo..

 7. watiserdan

  2de keer dat dit gebeurt bij haar voorganger was it ook het geval, zwanger is opzouten @ campinglife zo lijkt het.

 8. Stephanie

  Ja, ik vind het ook wel jammer. Vond het ook wel een lekker duo en ik vind de interactie met Sander en de vrouwen juist wel leuk. Ik zou het ook niet verkeerd vinden om Marit nog eens terug te zien, was een erg sympathieke vrouw. Ik vind dit ook iets te veel ‘ik kom bij je eten’. Hoop niet dat het een groot deel van het programma in beslag gaat nemen, maar wie weet… Misschien pakt het juist positief uit :-)

 9. Richard

  Tssss..Jessica was net zo leuk.

 10. Martijn

  Wanneer gaan ze nou eens inzien dat we die Pluijm helemaal niet willen zien. Ze dachten vast een 2de den Blijker op de buis te brengen. Pluijm is echter totaal niet geschikt voor televisie.

 11. Harm

  Pluijm verdient een fluim!!

 12. Arif

  Zie em staan op die foto. Patjakker

 13. lies

  @Martijn: ben het met je eens. Meneer Pluijm heeft de uitstraling van een deur en kijkt met zijn linkeroog in je rechterbroekzak. Pluijm op Pad was een aanfluiting eerste klas. Ken nog zo’n chefkock die het net niet heeft: Matthijs waarvan ik de achternaam ben vergeten….

 14. Join

  Hoezo, Jessica komt niet meer terug, waar staat sdat dan? Ik zeg volgend jaar gewoon weer aan de bak! Top duo Jessica em Sander.

 15. Jan

  who the fuck wie is Jessica Mendels? never heard it

 16. TdF

  Leer eens Engels voordat je stoer komt doen, Jan.

 17. Anoniem

  Heel jammer dat Jessica niet meer terug komt.

 18. kijker

  Nog nooit naar het programma gekeken en heb niet het idee dat ik iets gemist heb.

 19. Anoniem

  Jessica Mendels moet gewoon als Jessica Harmsen in GTST komen, ze heeft beetje de stem van Katja.

 20. Lindy

  Jeeee wat een zeik reacties allemaal. Mensen, de zon schijnt, de zomer lijkt te beginnen en als je in november niet naar Campinglife wilt kijken, dan kijk je lekker niet.

 21. Tamara

  Bеk dіcht of ik spіjker ‘m dіcht, Lindy.

 22. jonker

  Tijdens vakantie gaan we echt niet Uitgebreid koken hoor.. foute beslissing.

 23. jaap

  Welke stropdas heeft dit beslist

 24. Adje

  Wel grappig. Op de blog van Jessica staat dat ze eerst ontslagen is en daarna merkte dat ze zwanger was. RTL, niet slim allemaal

  Als enthousiast campeerder zit ik niet op een kale kok met culinaire ideeen die daar niet bij horen te wachten. Ik haal af.

  Weer een programma naar de knoppen.

 25. Petje

  Vandaag eerste aflevering van het nieuwe seizoen campinglife gezien. Nou dat was dus meteen de laatste keer. Wat een k.t programma zeg zonder jessica. En wie is die pannenkoek die iedereen in zijn vakantie uren wil later koken. Inderdaad weer en programma naar de knoppen.

 26. Weg met die COCKS!!

  Ik wordt ziek van die coke programma’s,
  Was er eindelijk een spontane meid als Jessica op de buis, ruil je haar in voor een COCK die niemand wil zien, de kijker is die k.t coke programma’s meer dan zat.

  JESSICA TERUG

 27. Marja horsting

  Jammer, dat Jessica er niet bij is.
  Ik haak af.
  Slechte beslissing van RTL.

 28. Paul

  Fijn dat Sander het eindelijk eens met een man doet. Die Jessica voegde ook niet veel toe.

 29. Frank

  Zonder Jessica kijk ik niet meer. Jessica was fantastisch! Belachelijke beslissing om haar niet meer terug te laten keren. Grote vergissing. Ik blijf hopen dat die kok tijdelijk is en dat Jessica terugkeert.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.