‘Relatie Sterretje over door tv-makers’

Foto: RTLDe relatie tussen Tony ‘Sterretje’ Wyczynski en zijn in de datingshow In Love With Sterretje gevonden Mandy is over, door de regels die zij door de tv-makers opgelegd kregen. Dat stelt een verdrietige Mandy dinsdag in het AD. De schuld ligt bij de makers van In Love With Sterretje, vindt Mandy. “Wij kwamen op 1 april hoteldebotel terug van Gran Canaria en mochten elkaar toen tot de laatste aflevering op 4 juni niet zien. Anders zou het uitlekken“, klaagt het meisje nu.

Dat is de bottleneck geweest, claimt Mandy. “We zagen elkaar heel soms stiekem toch, maar we groeiden al direct uit elkaar. Niet echt een goede start van een relatie!

Toch heeft ze geen spijt van haar deelname. “Ik heb een leuke tijd gehad en een jongen leren kennen die veel gevoelens bij me losmaakte. Nog steeds krijg ik kriebels als ik Tony zie of spreek. Aan mij ligt het niet.

Ik laat het nu even een tijd rusten. Ik heb het er best moeilijk mee, want iedereen vraagt er telkens naar. Over een paar weken zal ik Tony weer eens bellen. Wie weet komt het nog wel goed, je weet het nooit.”

Het gerucht gaat dat Tony nu iets heeft met het nichtje van Patricia Paay. “Tony is niet het soort jongen dat van twee walletjes eet. Ik geloof hem op zijn woord dat er niets van waar is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen