Peter van der Vorst nu ook zelf thuis geïnterviewd

Foto: RTLPeter van der Vorst is recent verhuisd en wil zijn woning aan zo veel mogelijk mensen laten zien. Daarom kreeg hij vrijdag Winston Gerschtanowitz over de vloer om opnames te maken voor de RTL 4-show Ik Kom Bij Je Eten. Dat heeft de presentator gemeld op Twitter. Van der Vorst zei anderhalve maand terug dat hij Ivo Niehe niet over de vloer zou willen hebben. “Daar zit ik niet op te wachten, hoor. Ik weet ook niet of mijn vriend zou willen dat er bij ons thuis gefilmd wordt“, stelde hij.

Voor zijn programma Van der Vorst ziet sterren heeft het RTL 4-gezicht zelf ook al vele bekende Nederlanders thuis bezocht, waaronder ook Gerschtanowitz. “Laat ik eindelijk eens zien hoe ik zelf woon“, zegt hij nu.

Naast een goed gesprek en een diner, hebben Van der Vorst en Gerschtanowitz ook een gezellige activiteit ondernomen. Zo reden ze samen op de fiets door Abcoude, waar Van der Vorst nu woont.

De laatste keer dat Van der Vorst zich op tv liet interviewen, was eind maart in de tv-show Kwestie van Kiezen van Rick Nieman.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen