Birgit Schuurman maakt presentatiedebuut

Birgit Schuurman, de zus van Katja, krijgt voor het eerst een eigen tv-programma. Voor vrouwenzender TLC, dat een kanaal deelt met Animal Planet, gaat ze een tv-serie over liefde, relaties en seks maken. Dat heeft moederbedrijf Discovery dinsdag gemeld. Schuurman is in haar nopjes met de show, die de voorlopige titel TLC Over… draagt. “Ik vind het te gek dat ik dit programma voor TLC mag gaan presenteren. Ik ben heel erg benieuwd naar de reactie van kijkend Nederland.

Het programmaformat is origineel en onthullend, stelt een persvoorlichter van TLC. “Onderzoek onder duizenden Nederlandse vrouwen en uitspraken van BN’ers vormen een belangrijk onderdeel van het programma“, aldus de zegsman.

Alco de Jong, programmadirecteur Discovery Networks Benelux, is blij dat TLC nu ook een Nederlandse productie heeft. “Onze nieuwe lokale productie voor TLC is wat mij betreft een one-of-a-kind productie die de perfecte aanvulling vormt op het huidige programma-aanbod van TLC.”

De inzet van het TLC Panel, de onderzoeken met wetenschappelijk experts, de frisse benadering van Birgit en de unieke quotes van BN’ers zorgen voor een buitengewone mix tussen serieus en spraakmakend, leerzaam en luchtig”

De eerste aflevering is te zien in september. “Ik ben bijzonder nieuwsgiering naar de reacties die het programma zonder twijfel zal gaan oproepen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen