Beau Schneider blij met rol in GTST

Hoewel zijn vader zijn bedenkingen had, is Beau Schneider erg blij met zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de acteur aan RTL Boulevard. Schneider maakte maandag plotseling zijn entree in de serie. Hij is de zoon van de bekende theaterspelers Eric Schneider en Will van Kralingen. “Mijn moeder vond het meteen al leuk, want het is tegenwoordig zo moeilijk om werk te krijgen. Ze vond het te gek. Mijn vader heeft er twee keer over nagedacht en vond het daarna ook heerlijk.” 

Hij is net afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. “Ik moet mijn diploma nog krijgen, maar zaterdag heb ik mijn afstudeervoorstelling gespeeld en daarmee is het klaar.”

Zijn personage Tim Loderus is in de serie gezet als een onbekende, mysterieuze jongen. Hij is gefocust op een aantal bewoners, volgt ze en houdt ze aandachtig in de gaten, maar waarom hij dat doet is volstrekt onduidelijk.

Schneider was eerder te zien in de jeugdserie SpangaS, waar hij twee seizoenen de rol van de Spangalis-leerling Thorsten Veldkamp speelde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen