Arie Boomsma wil niet in de aandacht staan

Geplaatst op do 28 jun 2012 om 16:40

Arie Boomsma, die regelmatig zonder shirt poseert, een tijdschrift probeerde op te zetten en tafelheer is in DWDD, wil absoluut niet in de aandacht staan. Dat beweert hij in Avrobode. Boomsma vindt het maar niets, die aandacht. “Ik geneer me bij lofuitingen in het openbaar. Ik vind het moeilijk complimenten te incasseren in een groep. Het klinkt enigszins tegenstrijdig gezien het werk dat ik doe, maar ik vind het helemaal niet zo fijn om in gezelschap het middelpunt van de aandacht te zijn.

Bovendien kan hij zich snel ergeren aan mensen. “Vooral aan clichés, zoals de vraag ‘Alles goed?’. Zou er een mens op aarde rondlopen waarbij alles in het leven goed is? Wat moet je op zo’n vraag antwoorden? Vraag dan gewoon ‘ Gaat het goed met je?’

In de categorie antwoorden moeten we waken voor ‘Druk’. Let maar eens op hoeveel mensen dat als standaardantwoord zijn gaan gebruiken. Wees origineel!

Verder vindt Boomsma dat er op tv te veel ge-je’t en ge-jij’t wordt. “Er moet meer u gezegd worden. Ik vind dat mooi. De Vlamingen doen het, ongeacht de leeftijd van degene met wie we in gesprek zijn. Ik doe het zelf veel te weinig, maar het heeft iets moois.”

U’end en gij’end de straten door, ja dat lijkt me een mooi streven.”
14 Reacties op “Arie Boomsma wil niet in de aandacht staan”


 1. Ome Frans

  Wat een slap gelul zeg! Had trouwens van hem ook niet anders verwacht.

 2. k:Alex

  Als iemand ooit het spreekwoord ‘De pot verwijd de ketel dat die zwart ziet’ hoef je alleen de naam Arie Boomsma te zeggen en iedereen begrijpt het.

 3. Jaap

  Dan moet je presentator worden..

 4. henry

  hahaha, kies dan een ander vak, sportschoolhouder of zo!

 5. R!CK

  Goeie foto ook

 6. Annastisia von Beaverhouse

  Nou dat is dan mooie meegenomen.

 7. John de ParacetaMOL

  hebben ze bij mc geen andere foto van arie boomsma? altijd die foto met dat donald duck mondje…

 8. cj

  Hahaha,die foto

 9. Songfestivalvisie

  Wow… “Arie Boomsma, die regelmatig zonder shirt poseert, een tijdschrift probeerde op te zetten en tafelheer is in DWDD” wat een neutraliteit in het artikel weer… *kucht*

 10. @je

  Hadden ze geen andere foto. Wat een “monatoetje”.

 11. Pino

  Haha! Die stukken hier op Mediacourant worden ook met de dag tendentieuzer…

 12. rob

  word een beetje moe van die werphengel.

 13. Cas

  Arie wil niet teveel aandacht, nou dat is dan meteen een mooie gelegenheid om hem aankomend tv seizoen niet in te plannen voor een tv programma…

 14. Peter

  Heben ze een foto van “Bulletje” genomen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.