Sylvie van der Vaart teleurgesteld in media

Sylvie van der Vaart vindt het jammer dat de media deze maand zo veel aandacht hebben besteed aan de veelbesproken coverstory van weekblad Party. Dat vertelt de tv-persoonlijkheid in weekblad Privé. Groots kopte Party dat Van der Vaart zou gaan scheiden, waarna alle media bol stonden van het opvallende gerucht. “Dat juist dit blad dit weer schrijft, daar haal ik mijn schouders over op. Maar dat de serieuze media het als nieuws overnemen, is een beetje jammer“, zegt ze.

Van der Vaart, die dit jaar op RTL 5 de modellenjacht The Face aan elkaar praatte, vindt dat de media Party links hadden moeten laten liggen. “Het blad dat deze geruchten verspreidt, heeft mij ooit twee weken voor een chemokuur kaal op de cover gezet, dus ik denk dat we het allemaal niet zo serieus moeten nemen.

De commotie kwam precies in de week dat haar man Rafael van der Vaart zijn blad Rafael presenteerde. “Ik moet inderdaad bekennen dat ik een grapje maakte tegen Raf toen ik alle berichten zag. Ik zei: ‘Jij bent lekker bezig, Raf. Heb je een soort publiciteitsstunt in je hoofd gehad ofzo?’

Er is helemaal niets waar van de geruchten, besluit ze. “Ik denk dat het misschien voor mensen moeilijk te begrijpen is dat een getrouwd stel met een afzonderlijke internationale carrière, daarnaast ook een gelukkig gezinsleven kan leiden.

Ze vermoedt dat de journalisten van Party zich hebben vergist. “De enige Rafael en Sylvie die uit elkaar gaan, zijn onze beelden in Madame Tussauds. Mijn beeld is in Berlijn neergezet en het beeld van Rafael blijft eenzaam achter in Amsterdam. Misschien heeft dat de verwarring geschapen.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen