Marjolein Keuning: ‘GTST veranderde mijn leven’

Marjolein Keuning vindt het heerlijk dat haar personage Maxime Sanders een vast verblijf heeft gekregen in Goede Tijden Slechte Tijden-dorp Meerdijk. Dat vertelt de actrice in weekblad Story. Het heeft Keuning behoorlijk veel rust gegeven. “Goede Tijden Slechte Tijden heeft mijn leven positief veranderd. Als je actrice bent, geeft het een geruststellend gevoel als je een klus hebt voor langere tijd. Financieel, maar ook om je beter in te leven in het karakter dat je speelt“, legt ze uit.

Dagelijks werken past goed bij Keuning. “Ik vind het prettig om een vast ritme te hebben. Ik bedoel: wel aan het werk, maar niet ’s avonds pas laat thuis en dan uitgeteld op de bank.

Ze had nooit verwacht dat GTST een vaste klus zou worden. “Mijn karakter zou in eerste instantie maar een paar maanden blijven. Maar iedereen was meteen enthousiast. Maximes rol werd uitgebreid, en ze is inmiddels niet meer weg te denken uit Meerdijk. Ik had het niet verwacht, maar ben er uiteraard blij mee!

Keuning ziet de toekomst vol plezier tegemoet. “Let maar op: er komen een paar verrassende dingen aan! De vonken vliegen er straks weer vanaf in Huize Sanders.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen