Patty Brard wil nooit meer contact met Tatjana Simic

Foto: RTL

Patty Brard is klaar met Tatjana Simic. Ze wil nooit meer contact hebben met de medediva. Dat heeft Brard laten weten aan Shownieuws. Brard blijft op televisie graag samenwerken met Patricia Paay, maar in Simic heeft ze geen zin meer. “Ik ben voor de rest van mijn leven niet meer bereikbaar voor haar. Het boek Tatjana Simic is al lang terug naar de bibliotheek. Die Diva’s Draaien Door kan ook heel goed met zijn tweeën en verder wensen we tante Tatjana héél veel succes.

De bom tussen het divatrio ontplofte toen Simic en Paay bij een platenlabel zaten om te vergaderen, en Brard daar niet bij aanwezig was. “Ik wist niet dat ik er moest zijn. Ik was daar vertegenwoordigd door mijn manager en op het laatste moment is Patricia zelf gekomen naar die afspraak. Tatjana zat er al. Mijn manager had nog niet zijn hielen gelicht en toen begon er een gesprek, waarbij Tatjana aangaf dat ik niet betrouwbaar ben.”

Een misselijke streek, vindt Brard. “Daarna was Patricia naar mij toe gereden en heeft ze nog even het verhaal laten herhalen wat Tatjana daar heeft gedaan. Tot nu toe ben ik inderdaad niet meer bereikbaar geweest en ik heb nog meer nieuws: ik ben voor de rest van mijn leven niet meer bereikbaar voor haar. Dat is ongeveer de essentie.”

Het klopt volgens Brard dat Simic nog geen contract heeft gezien voor Diva’s Draaien Door 2. “Die deal ligt er ook voor haar niet en ook voor de diva’s niet. Ik heb nieuwe formats bij de directie van RTL neergelegd en daar moet nog op gereageerd worden.”

Ze zal Simic niet missen. “Zij had tijdens de eerste serie al problemen met het feit dat ze er niet vaak in zat, omdat ze niet zo veel bijdroeg aan de oplossing van elke aflevering. Het programma is sowieso mogelijk met zijn tweeën en dan hoeft er ook minder gemonteerd te worden.”

 

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen