Peter R. de Vries heeft spijt van negeren rechter

Geplaatst op za 21 apr 2012 om 13:15

Foto: SBSPeter R. de Vries heeft er spijt van dat hij een door de rechter verboden uitzending toch op de buis bracht bij SBS 6. Dat zegt de misdaadjournalist in VARAgids. Het gaat om de reportage die hij maakte over seriemoordenaar Koos H. “We hadden hem heimelijk opgenomen in de TBS-kliniek. Ik had toen het gevoel dat we dat bij uitzondering moesten doen, maar de regels zijn nu eenmaal zo dat je je bij een uitspraak van de rechter moet neerleggen en daar had ik me aan moeten houden.”

Over een aantal weken neemt De Vries voorgoed afscheid van zijn gelijknamige misdaadprogramma. De laatste aflevering ligt al klaar. “Een achter de schermen-aflevering vanaf locatie en gesprekken met redacteuren, producers, cameramensen die vertellen hoe het is om 17 jaar met mij te werken, maar ik ook met hen.”

In juni gaat De Vries naar Ibiza. “Met een flinke stapel true crime-boeken. En ik ben van plan te gaan duiken in Truk Lagoon, ten noorden van Nieuw-Guinea.
9 Reacties op “Peter R. de Vries heeft spijt van negeren rechter”


 1. Ome Frans

  Ben je wel voorzichtig knul? Eng hoor, die duikerij!

 2. Bully

  Echt balen dat die ermee kapt. Er is gewoon geen enkel programma in Nederland zoals de zijne en is gewoon een groot gemis. Van de persoon Peter R hou je of je hebt er een hekel aan maar z’n programma is top. Zonde!

 3. kwikjealex

  Hij gaat naar het buitenland en noemt een locatie, daar zullen alle gedupeerde criminele erg blij mee zijn.

 4. Frank

  @kwikjealex: Of hij gaat ergens anders heen ;)

 5. Joop

  Uitgekeken op Aruba?

 6. Petor

  Jammer dat hij gaat stoppen, zowel omdat hierdoor vele misdrijven onopgelost zullen blijven.

  Maar ook omdat Peter zich dan nog meer met sport en politiek gaat bemoeien. Twee onderwerpen waar hij de plank telkens volledig mis slaat.

 7. Banaantje

  Heb je weer aandacht nodig, ouwe zielepoot.

 8. Bout

  Die beelden van die huurmoord uitzending had tie ook gewoon op zender moeten knallen.

 9. http://stevenbrownsblog.wordpress.com/

  Ben erg benieuwd wie er allemaal lid zijn( geweest) van de misddadgroep Peter R de Vries sinds 1980. Kan het Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980 mooi compleet worden gemaakt. ( zie: http://demaffiajournalist.blogspot.com/2012/04/organigram-misdaadgroep-peter-r-de.html )

  Wens hem veel plezier in Nieuw-Guinea.“, heb daar nog veel vrienden ( zie Steve Brown in Gangsta’s Paradise., http://www.youtube.com/watch?v=Efq6nWP06q4 ) en die zullen hem met plezier naar de mooiste duikplekken helpen.

  Op Ibiza zit hij verder wel goed, want daar vieren zijn Nederlandse Maffia bazen feest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.