Catherine Keyl: ‘SBS speelt paniekvoetbal’

Catherine Keyl vindt het onbegrijpelijk dat SBS 6 drie boegbeelden van Hart van Nederland heeft ontslagen. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Cilly Dartell, Milika Peterzon en Maureen du Toit zijn slachtoffer van de vernieuwing bij ‘Hart’. “Ik denk dat het een grote vergissing is om de vertrouwde gezichten te vervangen en dat SBS hiermee de verkeerde weg inslaat. Ze beseffen niet genoeg dat de kijkers misschien wel heel veel waarde hechten aan vaste gezichten.

In het gevecht om de kijkcijfers maakt SBS 6 volgens Keyl grote fouten. “Ik denk dat SBS paniekvoetbal speelt en dat is niet handig. Het format mag inderdaad wel wat aangepast worden, maar het ontslag van drie boegbeelden begrijp ik niet. Het programma scoort goed, dus het is misschien wat afgezaagd, maar never change a winning team gaat hier wel op.

Natuurlijk moet er ruimte zijn voor verandering, maar het gaat ook om de manier waarop SBS het speelt. Ze hadden ze ook een ander baantje kunnen aanbieden, nu voelt het wel heel erg alsof ze oude schoenen aan het weggooien zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen