Nieuwe presentatieklus voor Sander Janson

Geplaatst op Fri 27 Apr 2012 om 13:01

Foto: RTL

Sander Janson gaat voor RTL 4 het tv-programma Ambassadeur voor 1 Dag presenteren. In deze televisiereeks, die voor het eerst een vaste presentator krijgt, wordt elke week een bekende Nederlander uitgedaagd voor het goede doel. Dat heeft producent I Care vrijdag gemeld. Janson, bekend van onder andere Campinglife, presenteert vooralsnog vier afleveringen. Hierin worden Elle van Rijn, Henkjan Smits, Gijs Staverman en Viviënne van den Assem uitgedaagd.

De BN’ers krijgen de uitdaging om een publiciteitsstunt te organiseren. Elle van Rijn zet bijvoorbeeld het Amsterdamse winkelcentrum Magna Plaza op zijn kop en Gijs Staverman schakelt bekende vrienden in om een oude Nederlandse traditie in ere te herstellen.

Sander Janson: “Er zijn zoveel meer mensen die een steun in de rug nodig hebben, dan ook ik aanvankelijk dacht. Daarnaast ga ik wekelijks op stap met iemand met een lichamelijke aandoening en ervaar ik hoe heftig het is om daar mee om te gaan.”

Het derde seizoen van Ambassadeur voor 1 Dag begint op zondag 6 mei, om 16.30 uur op RTL 4.
TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.