Marco Borsato van Oeganda naar De Wereld Draait Door

Geplaatst op ma 16 apr 2012 om 14:30

Foto: TROSMarco Borsato is nog maar net terug uit Oeganda, of de zanger schuift al aan in De Wereld Draait Door. Hij keerde maandagmorgen terug van een reis voor War Child en vertelt daar maandagavond over aan Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft de VARA maandag laten weten. Borsato sprak met de bevolking van Oeganda onder meer over de veelbesproken jacht op rebellenleider en massamoordenaar Joseph Kony, die een leger van kindsoldaten achter zich heeft staan.

Mogelijkerwijs komt ook de veelbesproken gezondheidstoestand van Borsato aan bod. Een week geleden noemde zijn zaakwaarnemer zijn situatie ‘verontrustend’, maar zelf meldde Borsato dat er geen reden is tot paniek. “Ik merk dat veel mensen zich zorgen maken, maar vooralsnog is er niets ernstigs aan de hand“, zei hij dinsdag.

De Wereld Draait Door is om 19.30 uur te zien op Nederland 3.
13 Reacties op “Marco Borsato van Oeganda naar De Wereld Draait Door”


 1. Krezus Jistus

  Marco sprak met de bevolking van Oeganda. Daar wonen 32 miljoen mensen.

 2. Ma

  @Krezus Jistus niet te letterlijk opvatten.

  Zo omschrijf je dat nu eenmaal. Ieder mens snapt dat en legt niet op iedere slak zout.

 3. Ome Frans

  War Child is een prima organisatie en Borsato is een goede ambassadeur.

 4. pepe

  zou geweldige tv zijn als Borsato vanaff het loodje legt in DWDD

 5. Braak

  De man interesseert mij totaal niet en wat hij doet om zijn geweten te sussen al helemaal niet, ze maken foto’s van die lui dat ze kleine kinderen aanhalen als poezen en verdwijnen ze vervolgens uit die sloppenwijken om de nacht zelf in een 4 sterren hotel met airco door te brengen, hypocrieten zijn het.

 6. edje

  Allemaal PR voor Borsato. Geloof niks van die zgn betrokkenheid. Gewoon overal hetzelfde riedeltje afsteken voor de arme kindjes. Dat kennen we nu wel. Maar DWDD is natuurlijk politiek correct genoeg om het nep jankje nogmaals aan te horen.^^

 7. Marcel

  pepe doe even normaal man

 8. Marcel

  Edje (16:28) dit is een reactie van iemand die verder geen idee heeft wat Marco allemaal doet voor warchild

 9. T.

  Die arrogante kwal mag zijn oninteressante praatjes weer laten horen. Borsato met zijn gezeur over de derde wereld, het interesseert mij niet. Het excuusambassadeursschap is een doekje voor het bloeden dat hij zou deugen. Matthijs wil hem in zijn show hebben, daarom durft hij hem nergens af te vallen, zoals in de Top 2000. Marco, hou op met je hypocriete gezever. Who cares?

 10. edje

  Marcel, jij wel dan? Lees de andere reacties en zie dat ik niet de enige ben die de krokodillentranen van Marco, niet vertrouwt.
  Nogal makkelijk om ‘veel ‘ te doen als BN er. Je wordt overal gratis naartoe gereden en je verblijf is kosteloos. Even janken voor de camera en hup weer verder met je luxe leventje. Bovendien maak je zo reclame voor het zoveelste CDtje wat gaat uitkomen.
  Ik heb meer respect voor de onbekende Nederlander die belangeloos in de derde wereldlanden werkt!!

 11. Marc

  Was ie maar in Oeganda gebleven…

 12. Braak

  Tussen de zwartjes zag Marco weer het Witte Licht!!

 13. Marc

  Wit licht, was ook een wazige film.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.