Geraldine Kemper wordt reispresentator

Geplaatst op ma 16 apr 2012 om 15:06

Geraldine Kemper maakt haar debuut als reispresentator bij BNN. Ze gaat samen met Dennis Storm het nieuwe programma 3 Op Reis Summertime presenteren, de zomervariant van het succesvolle 3 Op Reis. Dat heeft de omroep maandag bekendgemaakt. In de zomerse 3 Op Reis, vanaf 8 juli elke zondag op tv, bepalen de kijkers wat de presentatoren op hun bestemming gaan doen. “Ik ben benieuwd waar de kijkers me allemaal naartoe sturen!“, laat de presentatrice weten.

Kemper is blij met de nieuwe uitdaging. “Helemaal te gek dat ik voor 3 op Reis Summertime mijn rugzak kan gaan pakken! Ik had nog geen vakantieplannen voor deze zomer, maar ik had me niets beters kunnen bedenken.

Eindredacteur Edwin Schipper heeft vertrouwen in het nieuwe concept. “Wij willen met 3 op Reis mensen inspireren en in 3 op Reis Summertime laten we ons inspireren door de kijkers. We willen graag van hen weten wat de plekken zijn die we absoluut niet moeten missen.
16 Reacties op “Geraldine Kemper wordt reispresentator”


 1. Bas

  MEDIA REL: Postcodeloterij geeft hoofdprijs aan visagiste van Winston Gerstanowisch.

 2. Inge

  Leuk voor de visagiste… En zolang Floortje meedoet vind ik alles prima!

 3. Colin

  Tja bas, das ’t risico als je meedoet met Postcode Loterij, dan zal het wel is kunnen zijn dat je wint… dikke mediarel man

 4. Ome Frans

  Waar gaat dit in godsnaam over ……

 5. mike

  Leuke meid, gaat het nog ver schoppen. Zie haar over een tijdje wel bij RTL werken.

 6. Frans

  Het lijkt me wel een enorme trut, zoals ze in Spuiten en Slikken over kwam.
  Beetje stoer doen, maar eigenlijk toch liever niet.

 7. petra

  Beter is BNN op te heffen.

 8. kwikjealex

  Wat een cadeautje weer, zat zeker in het kerstpaket.

 9. Ronald

  Petra.
  Want? BNN is jouw ding niet?

 10. Mark

  Ik snap niet wat BNN in haar ziet. Ik ben groot fan van de omroep, maar helaas heeft Kemper totaal geen talent. Haar interviewskills zijn zwak te noemen en de manier waarop ze overkomt bij Spuiten en Slikken is gemaakt. Helaas heeft BNN met Kemper en Zarayda twee zwakke schakels aan boord…

 11. Ronald

  @ Mark.

  Echter het reisprogramma van BNN is dik in orde. Zeker Dennis Storm die alles duidelijk verteld en background info over desbtreffend land geeft. Met hem heeft BNN zeker wel een goede presentator in huis.

 12. vinn

  In tegenstelling tot de talentejachten op zanggebied kan je wel carriere maken na de talentejaxht “sterretje gezocht”. Ze heeft toch al aardig wat gedaan voor BNN en nu mag ze dus ook een serieuser progamma doen. Go Gerrie! Vind het haar heel leuk doen!

 13. 18konijn

  Als de presentatoren eens wat originelere teksten gaan uitspreken en niet voortdurend inspiratieloos vertaalde alinea’s uit de Lonely Planet en de Rough Guide oplepelen, wordt het misschien nog wel eens wat.

 14. bamibal

  BNN beter dan sbs 6! En geraldine is een heerlijke meid

 15. Koen

  Geil

 16. j-k

  toch een hartstikke leuke meid? komt helemaal goed met haar!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.