Afrojack over Paris Hilton in RTL Boulevard

Geplaatst op do 26 apr 2012 om 16:53

Het tv-programma RTL Boulevard zendt donderdagavond een ‘exclusief interview’ uit met Nick van de Wall, internationaal bekend onder zijn dj-naam Afrojack. Dat heeft RTL 4 laten weten in een persbericht. Van de Wall haalt vaak de publiciteit vanwege een vermeende romance. “Hij doet uit de doeken wat er waar is van de geruchten dat hij een relatie zou hebben met celebrity Paris Hilton. Hij reageert op de foto waarop hij en Paris intiem te zien zijn“, zegt een woordvoerder.

Verder praat hij over zijn Amerikaanse tournee en onthult hij waarom hij zijn dochtertje zes weken na de geboorte nog steeds niet heeft gezien. De moeder, realityster Amanda Balk, en Afrojack zij onlangs uit elkaar gegaan. “Ik word door Amanda op de hoogte gehouden met filmpjes en foto’s van Vegas. Ik zie dat ze op mij lijkt!

De RTL Boulevard-desk wordt vanavond bemand door Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en Marc van der Linden. Nick & Simon komen langs met groot nieuws.
16 Reacties op “Afrojack over Paris Hilton in RTL Boulevard”


 1. Anoniem

  Ik vind het over het algemeen niet leuk om negatief te doen, maar ik vind dit zo’n ongelofelijk onprettig persoon.
  Roem in combinatie met een laag IQ / pauper afkomst is helaas nooit een goede combinatie…

 2. GW

  Het liedje “Big in Japan” dringt zich in mijn gedachten op; oftwel hoe een absolute D-ster van het ene land the talk of the town in een ander land kan zijn. Best wel sneu dat je je moet profileren met zo’n door Amerika afgedankte D-ster om in het nieuws te komen.

 3. Geenstijl

  In de house scene samen met David Guetta een van de meest verafschuwde DJ’s.

 4. Ome Frans

  Ik zou deze nietsnutten niet eens in mijn programma willen hebben.

 5. jan

  nou en..ik kijk lekker hotter than my daughter…eindelijk een vrolijk progamma op tv!

 6. JaJa

  Waarom heeft RTL een persbericht verstuurd met dit ‘nieuws’? Wat is er te melden rond deze man. Ja, hij heeft succes, ja hij hangt met Paris Hilton… en verder? Niks. Non nieuws.

  En hoezo exclusief? Peter van der Vorst is een paar maanden geleden nog met hem op pad geweest.

 7. Owen

  Afrojack heeft wel een paar lekkere nummers gemaakt hoor dus weet niet wat mensen negatief doen. Het is betere muziek dan die Trance shit van Tiesto en Armin van Buren.

 8. Anoniem

  @JaJa, omdat de wereld meekijkt >> lees je eens in

 9. vinn

  Nick a.k.a. Afrojack heeft onwijs geluk gehad in zijn leven, hij kwam uit een niet al te “goede buurt” verdiende geld met plaatjes draaide werd ondekt door werelds succesvolste DJ David Guetta.
  Maar…. nu hij miljoenen verdiend en zelfs “hangt” met miss Paris Hilton haar zelf in Amerika vergeet hij dat hij een dochter heeft gekregen in Nederland.
  Dan kan je het zogenaamd “druk” hebben maar meneer verdiend genoeg om vrij te nemen om zijn dochter te zien. Ik snap dat de situatie niet ideaal is aangezien hij en Amanda niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar na ZES weken je dochter nog niet gezien te hebben is gewoon ronduit SCHANDELIJK.

 10. DikkeMik

  Ja joh Nick schaam je

 11. Ineke

  Zo iedereen weet hier blijkbaar alles van Afrojack zijn leven, jullie kunnen zo bij Boulevard werken, ze hebben daar een vacature. Verder veel jaloerse reacties van iemand die zich opgewerkt heeft en door wereldsterren gevraagd wordt. Ach ja daar kunnen jullie vuilnismannen alleen maar van dromen.

 12. Olga

  Komt nogal autistisch over of hij heeft teveel geblowd in zijn leven.

 13. afrojim

  hoi ineke, wat voor vacature is dat bij boulevard ? wat weet jij allemaal van afrojack. ben jij je nog aan het op werken of geef je liever alleen commentaar op anderen.

  tot snel ! en groetjes aan olga

 14. Ineke

  @afrojim: umberto tan gaat weg bij boulevard en dus zoeken ze een andere vervanger voor Winston G.
  Nee hoor ik werk ook om mijncentjes te verdienen!

 15. Dylan

  Ik vind de reacties die heel altijd worden neergezet altijd zo negatief, en iedereen MOET hier altijd een mening hebben. Ik heb nog geen mening voordat ik beide kanten van het verhaal hoor. Dit zou ook bij jullie het geval moeten zijn.

 16. Bodo

  Afrojack zuigt en weet enkel goedkope hoertjes te scoren !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.