Laurens Drillich aan het roer bij Endemol Nederland

Laurens Drillich wordt de algemeen directeur van Endemol Nederland. Hij volgt Peter Adrichem op, die toe is aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft het bedrijf dinsdag laten weten. Drillich is momenteel creatief directeur van het productiebedrijf. “De afgelopen twee jaar heb ik het bedrijf en de mensen goed leren kennen en dat is me uitstekend bevallen. Alles ademt creativiteit. Er is veel talent, veel kwaliteit en veel plezier“, zegt Drillich, die jarenlang baas was van jongerenomroep BNN.

Martha Brass, directeur van de wereldwijde Endemol Group, is blij met de benoeming. “Laurens beschikt over het juiste profiel om onze activiteiten in Nederland verder uit te bouwen. Hij heeft visie en ambitie en hij combineert creatief talent met zakelijk instinct.”

Voor zijn aanstelling bij Endemol Nederland stond Drillich aan het hoofd van Endemol USA Latino, dat Spaanstalige programma’s maakt voor de Amerikaanse markt. In het verleden heeft hij bovendien de Mexicaanse tak van het mediabedrijf opgericht.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen