Verloofde Barbie wil gevloek uit eigen serie

Foto: Nick van OrmondtMichael van der Plas, de vriend van Oh Oh Cherso-ster Samantha ‘Barbie’ De Jong, wil dat RTL 5 zijn gevloek in de realityserie Barbie’s Bruiloft wegpiept. Dat zegt hij in het AD. De Scheveninger scheldt regelmatig met dodelijke ziektes. “Ik ga er bij RTL en Eyeworks werk van maken om daar bliepjes van te maken. Het is voor sommigen misschien moeilijk om te begrijpen, maar kanker is een typisch Haags woord. Dan nog moet ik er beter op letten. Ja, ik ben me echt rot geschrokken.

Uit een eerdere relatie heeft Michael al een zoontje. “Met mijn ex heb ik afgesproken mijn kleine Mikey zo veel mogelijk buiten de camera’s te houden. Ik wil niet dat hij mijn gekanker overneemt. Als ik het hoor, kan hij een tik op zijn vingers verwachten. Maar daar sta je dan als vader als hij zegt dat jij het zelf ook doet.”

In Barbie’s Bruiloft wordt toegeleefd naar de bruiloft van het stel op 1 april. “We kennen elkaars plaats. Ik kan niet tegen ruzies. Ik krijg altijd direct spijt en wil het dan gelijk goedmaken.”

De tv-soap is vanaf 6 maart te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen