Sylvie van der Vaart wil John de Mol niet teleurstellen

Foto: Mike van den ToornSylvie van der Vaart is gespannen voor haar comeback op televisie. Dat bekent de presentatrice bij Novum Nieuws. Producent John de Mol noemde Sylvie zijn droompresentatrice voor de nieuwe talentenjacht The Face, en vanaf maandag is ze daarmee op televisie. “Ik hoop zeker dat het resultaat zo is dat hij tevreden isIk heb het vertrouwen gekregen en ik hoop dat ik het waar kan maken“, vertelt de voetbalvrouw. “Maar voornamelijk is het belangrijk dat je zelf trots kunt zijn.”

Het is volgens Sylvie anders om voor de Nederlandse tv te werken, dan voor de Duitse tv, waar ze veel succes heeft. “Je neemt al je ervaringen mee en je weet dat sommige dingen niet persoonlijk zijn. Aan de andere kant denk ik dat je altijd wel nerveus bent als iets op tv komt. Zeker omdat het in je eigen land is, dan zien je vrienden en familie het ook. Dat is in Duitsland natuurlijk veel minder.

Ze gaat niet lezen wat de mensen over haar schrijven op internet. “Op internet lees ik niets. Niet de blogs en de fora. Daar kraken mensen vaak af omdat ze negatief willen zijn. Daar kan ik me sowieso niet tegen wapenen. Als ik het zelf terugkijk, zie ik wat er beter kan.

The Face zal maandag om half negen te zien zijn op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen