SBS schrapt opnieuw film vanwege Friso-drama

Voor de tweede keer in een week haalt SBS een film uit de uitzendschema’s vanwege het ski-ongeluk van prins Friso. Het mediabedrijf schrapt maandag op Veronica de Nederlandse wintersportfilm Snowfever en komt in plaats daarvan Amerikaanse actiefilm Shaft. Dat heeft SBS aangekondigd. Afgelopen zaterdag ging op SBS 6 al de film Cool Runnings over een bobsleeteam niet door. De zendergroep vindt het ongepast om grappige wintersportfilms uit te zenden, na het Friso-drama.

Prins Johan Friso is vrijdagmiddag tijdens het skiën in Lech bedolven onder een lawine. Hij ligt nog altijd in kritieke toestand in het academisch ziekenhuis in Innsbruck. Het is nog niet duidelijk of hij het ongeluk overleeft.

Shaft is om 20.30 uur te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen