Raynor Arkenbout heeft gehuild om vertrek GTST

Raynor Arkenbout was erg emotioneel nadat hij te horen kreeg dat zijn personage Edwin Bouwhuis uit Goede Tijden Slechte Tijden werd geschreven. Dat vertelt de acteur in Weekend. Arkenbout baalde er ontzettend van. “Ik had een jaarcontract bij Goede Tijden getekend en eigenlijk wel verwacht dat ik dit uit zou dienen. Sterker nog, ik had gehoopt hierna nog een jaar door te mogen gaan bij de serie. Helaas hebben de schrijvers anders besloten“, vertelt het acteertalent.

De acteur kreeg een oncomfortabel gevoel bij de mededeling. “Op dat moment besef je nog niet wat dat allemaal inhoudt. Dat je drie maanden daarna geen werk meer hebt. Pas op de fiets naar huis drong tot me door wat er eigenlijk allemaal gebeurd was. Op dat moment kwam bij mij de klap pas echt en heb ik de nodige tranen gelaten.

Zijn collega’s steunden hem trouw. “Nadat ik het te horen had gekregen, werden meteen Ferry Doedens, Guido Spek, Cynthia Abma en Joep Sertons ingelicht door de productie. Dat is gebruikelijk. Zij hebben me gebeld met troostende woorden. Heel lief natuurlijk, maar dat verandert niets aan je situatie.

Wel heeft Arkenbout er begrip voor. “Natuurlijk zijn er allemaal plausibele redenen geweest om mijn personage te laten sneuvelen, maar daar wilde ik in eerste instantie niets van weten. Ik baal ervan, en wat de rest daarover te zeggen heeft boeit me dan even niet.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen