Beau van Erven Dorens stoeit met vermeende kokosnoot

Beau van Erven Dorens trapt het nieuwe seizoen van De Wereld van Beau deze avond af met een bijzondere aflevering. Te zien is hoe hij zich laat aanspoelen op een onbewoond eiland, waar hij moet zien te overleven. “Het leek me wel geestig om me helemaal niet voor te bereiden. In een van de beste scènes van de aflevering sta ik al vijf minuten in te hakken op een kokosnoot, terwijl ik me nog steeds afvraag of het wel een kokosnoot was. Ik had geen idee“, zegt de SBS’er in Televizier.

Zijn vrouw Selly trok de stekker uit de opnames. “Ik had een satelliettelefoon bij me voor noodgevallen, en toen ik haar belde, klonk ik zo slecht dat ze heeft ingegrepen. Ik ben bang geweest op het eiland. Ik viel bijvoorbeeld een keer flauw. Gelukkig op het goede moment, terwijl ik vuur aan het aanblazen was, maar stel je voor dat ik op dat moment op een rots had gestaan.

Geen water meenemen was totaal onverantwoord, vervolgt Van Erven Dorens. “Ik zoek telkens de grenzen op zonder te weten waar het eindigt, maar ik ben nu eenmaal op aarde om wat te maken van mijn leven.

De Wereld van Beau is dit seizoen te zien op een prominenter tijdstip: om half negen op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen