Pernille La Lau: ‘Geen rivaliteit bij Koffietijd’

Pernille La Lau stelt dat er niets waar is van de geruchten dat Loretta Schrijver en Quinty Trustfull haar komst bij Koffietijd zagen als concurrentie. Dat zegt ze in TROS Kompas. La Lau voelde zich erg welkom. “Het is juist een warm bad waarin ik terechtgekomen ben. Elk me- dewerker is belangrijk, elke verjaardag wordt gevierd en alle uitzendingen worden met evenveel aandacht en liefde gemaakt. Koffietijd is een heel open programma, het brengt gezelligheid in je huiskamer.

Gezelligheid brengen is de doelstelling van Koffietijd. “Wij voelen dat, maar onze gasten ook, zo wordt ons vaak verteld. De villa waarin het programma wordt opgenomen draagt erg bij aan de sfeer. We komen daar vaak in het donker aan en worden samen langzaam wakker. Dat zorgt voor een heel relaxed ochtendgevoel, ook bij de gasten.

La Lau voelt zich op haar plek bij de RTL 4-ochtendshow. “Voor mij is het belangrijk dat ik ruimte krijg om te improviseren, geen praatpop hoef te zijn. Natuurlijk zitten we vast aan een format, dat vind ik niet meer dan logisch. Maar verder zijn we redelijk vrij in wat we vragen aan onze gasten. Iedereen komt tegenwoordig ook langs.

Je merkt dat mensen de waarde van Koffietijd beginnen in te zien“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen