Nog geen soloprogramma voor Patty Brard

Geplaatst op wo 08 feb 2012 om 12:42

Foto: RTLPatty Brard zal voorlopig niet te zien zijn met een soloprogramma op RTL 4. Er is nog geen concreet plan. Dat meldt de diva op Q-music. Eind vorig jaar riep Brard nog dat de ‘kans groot is’ dat ze solo op tv komt, maar die plannen lijken geparkeerd. “Ik ben nog niet gebeld. We gaan het allemaal bekijken. Ik ben druk bezig met carnaval en we zijn heel erg druk bezig met tv-formats. De diva’s gaan volgend seizoen weer door en wat ik solo ga doen, dat mag de lieve heer of John de Mol zeggen.”

Brard maakt zich geen zorgen dat ze straks werkloos thuis zit. “De diva’s draaien nog steeds door, ook door het land. Ik ga heel goed met de carnavalsmedley, dus ik zit volop met optredens”.

 

 

 
8 Reacties op “Nog geen soloprogramma voor Patty Brard”


 1. !#Michael#!

  John de Mol en de lieve heer in de zelfde zin noemen vind ik wel een beetje ver gaan ;)

 2. Anoniem

  Jij geilt sowieso op alles wat met Talpa te maken heeft.

 3. Reinier

  Wat heeft john de mol met patty brard te maken, die heeft haar juist bij sbs weg gebonjourd…

 4. Opzouten

  Ik weet wel een programma, waarin ze solo kan optreden: een solo-reis om de wereld met een zeilboot met camera’s aan boord en een doos vol klysma’s.

 5. herman

  gelukkig. Nederland wordt wijs……….

 6. van jetje

  houden zo, nooit meer op tv!

 7. Braak

  Mooie foto van die Blob, daar hebben ze wel even werk aan gehad met fotoshop, hoe maak ik van een vet paard en mens, hahahahah!!!!

 8. Dorothy Jane

  Ook haar hele leven hangt van onzin en flauwekul aan elkaar, zoals gebruikelijk bij die co figuren. Dat gaat goed totdat het een keer fout gaat en dan komt het ook nooit meer goed. Ga in de zorg werken of in de kassen in Westland, dan doe je op de valreep toch nog iets nuttigs in je leven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.