Nance wil show als Sterren Dansen op het IJs

Foto: Nick van OrmondtNance denkt met weemoed terug aan het succes van Sterren Dansen op het IJs. Het liefst zou de recent ontslagen tv-ster weer een soortgelijke show maken. Dat zegt ze in Story. De presentatrice is op zoek naar een nieuwe job. “Het liefst zou ik een programma willen maken in de studio, live en met veel publiek. Net zoals dat het geval was bij Sterren Dansen op het IJs. Dat vond ik een heerlijk programma om te presenteren. Maar ik houd alle opties open. Ik bruis van de ideeën“, vertelt ze.

Er zijn nog maar plannen in het hoofd van Nance. “De laatste maanden was ik zelf al bezig een aantal programma’s te ontwikkelen. Zo is er een documentaire die ik heel graag wil maken. Ik kan er niet te veel over kwijt, maar er speelt zich iets in min omgeving af waarin ik me verder wil verdiepen.

Nance baalt nog altijd van haar ontslag bij SBS 6. “Ik had juist gehoopt dat ik nog heel wat jaartjes bij SBS 6 had mogen blijven. Ik had het daar enorm naar mijn zin, met al mijn lieve collega’s. Ik was echt heel erg verdrietig. Ik heb zo’n leuke tijd gehad bij SBS 6. We waren gewoon één grote familie, waarvan ik deel uitmaakte.

Dat is nu in één klap weg. En zo’n teleurstelling kost even tijd om te verwerken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen