Anita en Gerard in spelshow Nick & Simon

Foto: TROSNick Schilder en Simon Keizer hebben behoorlijk wat bekende namen weten te strikken voor hun nieuwe spelshow Nick tegen Simon. Zo zijn onder meer Anita Meijer, Chantal Janzen en Gerard Joling van de partij. Dat heeft de TROS laten weten. In de Talpa-productie binden Nick en Simon elke week de strijd met elkaar aan, en krijgen daarbij ieder hulp van een bekende gast. Andere namen die langskomen zijn Angela Groothuizen, Do, Edsilia Rombley, Jan Smit en Ruth Jacott.

In de eerste aflevering wordt Nick vergezeld door Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Simon Dennis van de Ven naast zich heeft. Beide teams doen er alles aan om te winnen, want het motto van zowel Nick als Simon is: “Winnen is belangrijker dan meedoen!

Alle spellen hebben een ding gemeen: beide teams worden uitvoerig getest op hun muzikale kennis, bijvoorbeeld tijdens het spel ‘Liedjes in het openbaar’. Hierin gaan Nick en Simon in vermomming de straat op met een vanuit het Engels naar het Nederlands vertaalde songtekst.

Nick tegen Simon is vanaf zaterdagavond primetime te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen